fbpx
Dressur,  ECCO,  Pavo,  PEEK 2019,  Spring

Bake someone Happy

Heste fylder rigtig meget i mit liv og min families liv. Og vi elsker det rigtig meget. Jeg synes det er fantastisk, at vi er en heste familie. Det bringer os endnu tætte
re som familie. Man kan spørge hinanden om råd og hjælp osv.

Det er ikke kun heste der fylder i mit liv, men også kager og desserter 🙂

Det starter ud med at min søster claire elsker at dekorere kager. Så når der er fødselsdage, jul eller andre begivenheder dekorer hun dem altid. Og hun er rigtig god til at lave figurer ud af fondant. Hun er stor fan af hvordan de laver kager i Cake Boss i USA. Og overvejede på et tidspunkt at blive konditor, men ridningen trak mere. Men hendes kærlighed til at dekorere kager har absolut ikke forsvundet 🙂

Vild med kager 🙂 

Jeg er helt VILD med at se kageprogrammer, såsom Bagedysten (dankse/britiske), det søde liv og  Sukkertoppen (danske/britiske). Jeg elsker at se, hvordan kagerne/desserterne bliver lavet. Hvilke teknikker der bliver brugt. Få en masse inspiration. Og så tage det i mit eget køkken, og prøve det selv. Super sjovt!! 🙂  En gang imellem kan det også være frustrende, hvis det ikke lige fungerer 🙂 hehe

Så nu deler Claire og jeg vores passion sammen for kager og desserter. Vi laver kager sammen til fødselsdage og barnedåb. Og vi er et ret godt team. Dekorationen er ikke lige min stærkeste side. Men jeg øver og øver, så jeg bliver bedre. Så det er Claire der dekorere, og det mig der bager kagerne. Jeg synes det er mega hyggeligt, at dele det med min søster. Det er ikke kun i ridningen vi er sammen, men også når vi bager kager 😀

Når jeg laver kager, synes jeg det er afslappende. Min favorit tid, er når bundene skal bages i ovnen. Jeg synes det er super hyggeligt og spændende, at sidde foran dem, følge med og se hvad de bliver til. Min seneste kage jeg lavede var en fødselsdagskage til 40 pers. Og der skulle jeg lave nogle chokolade bunde, og de blev bare super gode, dejlige og luftige. Det var mine bedste bunde nogensinde. Sådan en sejr er bare super fedt. Og når alle de andre ting også lykkedes med mousse, creme og dekorationen som claire lavede lykkedes super fint. Så når man så kigger på det endelige resultat, kan man ikke andet end at blive glad.

Ikke altid fejlfrit

Det er ikke altid det går så godt i bagningen. I bagningen kan alt gå galt. At chokolade ganachen måske bliver massiv, og så prøve at redde den. Til sidst måtte kæresten komme ud i køkkenet, og hjælpe en smule. Han er en ret god kok i køkkenet 😀

Den kage kan jeg godt huske rigtig godt. Det var hans fødselsdags kage. Jeg blev lidt ambitiøs, det var en mud cake jeg skulle lave. Og skulle håndtere 3 forskellige teknikker på, hvordan jeg skulle lave chokoladen på. Det var noget af en opgave :Dhehe Men var ret glad for, hvordan det hele lykkedes.

Kan også huske, da jeg skulle lave en kransekage. Nøj hvor jeg blev frustreret 😀 hehe Da jeg skulle rulle marcipanen ud, blev den ved med at sidde fast i bordpladen. Det var en opgave, jeg var næsten ved at give op på. Men det gjorde jeg ikke. Nogle gange kan tingene godt se sorte ud, og blive for meget for en. Men så må man bare gøre sit bedste, man kan ikke andet end at gøre sit bedste. Det er aldrig forkert at fejle, man lære altid af sine fejl. Det er kun på den måde man kan blive bedre på.

Det er ihvertfald det, jeg prøver at sige til mig selv, men det er ikke altid nemt 🙂 hehe

Glæde

Claire og jeg har lavet et par kager sammen, og det nyder vi rigtig meget. At gå ud og finde bageudstyr/råvarene er aldrig kedeligt. Vi finder altid nogle spændende ting sammen. Jeg tror de 2 ting jeg samler på er rideting og bageting 🙂 hehe Vi har nogle sjove tider sammen. Og vi bliver så glade, når vi kan se, at dem vi laver kagerne til kan lide dem. Det er det bedste ved at lave kager til folk, at se deres glæde, når de for dem, og smager på dem. Det er helt klart det bedste ved det hele.

Her er nogle billeder af vores kager/desserter Claire og jeg har lavet 🙂

Håber i kan lide dem 🙂

I kan følge mig på Instagram – hvor i kan se alt om min ridning med cappuccino og min bagning 🙂

https://www.instagram.com/chriskateb/?hl=en

fb-share-icon

Hej!! Mit navn er Christina og jeg er 27 år gammel. Jeg rider ridebanespringning, og er fultidsansat i SuperBrugsen Gilleleje. Til dagligt rider jeg min hest Cappuccino, som er en 14 års holstener. Og jeg har også en 2 årrig hingst efter min hoppe Ballerina. Han hedder Senjor Balou <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *