fbpx
Blue Hors,  Catago Equestrian,  ECCO,  Pavo,  PEEK 2022

Tak for alt i år PEEK22

Nååå…

Det blev altså ikke os som løb med sejren i PEEK konkurencen for i år. Men jeg er glad for at jeg var en ad finalisterne til det og kom med op på Blue hors. Det har været en oplevelse for livet og jeg er glad for at have mødt alle de andre deltagere, PEEK partnere, træner, mennesker der arbejder på Blue Hors og ja bare alle sammen! Det var sådan en fed dag og jeg er bare enormt stolt af min lille pruthest.

 

Men det betyder også enden på at jeg kan skrive på PEEK for i år. Men for tvivl ej, for i kan stadig finde mig på RIDERS NOTEBOOK. Bare under min egen blog: Bittens horseworld. Så jeg håber at vi ses der 😘

fb-share-icon

Hej alle sammen. Jeg er blogger her hos Ridersnotebook.dk Jeg er ejer af verdens smukkeste fjordhest som hedder Gitte. Sammen har vi deltaget i PEEK konkurrencen, hvor vi i 2022 blev udtaget som en af de 10 finalister. Her på bloggen vil i høre meget mere om mit liv sammen med hende ❤ Tak fordi i følger med ❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *