fbpx
Blue Hors,  Catago Equestrian,  ECCO,  Pavo,  PEEK 2022,  Riders NOTEBOOK

PEEK finalen – 1 del

Vinderne af PEEK 2022 er nu fundet. Desværre var jeg ikke en del af dem, men det betyder selvfølgelig ikke at jeg ikke også vandt noget. Hele oplevelsen i sig selv til finalen var fuldstændig magisk! Jeg har grædt så mange tårer, oplevet så fede ting, haft den fedeste følelse igennem det hele og følt mig omfavnet af både deltagere, publikum og arrangørerne. Jeg ved at det bliver en meget lang beretning, så jeg deler den op i bidder så det er mere læseligt, men i får i hvert fald her min beretning om hvordan det har været at være finalist i PEEK 2022! 🎉

 

Ankomst fredag

Fredag var jordens længste dag på arbejdet. Jeg fik lov til at gå tidligere så jeg kunne nå at hente trailer og Buller i god tid. Det havde været lettere kaotisk at finde en trailer, for jeg troede egentligt jeg havde det på plads men det viste sig at jeg ikke lige havde undersøgt det grundigt nok. Heldigvis findes der så super mange søde hestemennesker ude i det danske land, så mig og min veninde Rebecca kørte nord på og fik hentet en trailer til den lille plet.

Jeg havde pakket bilen om torsdagen, så det var bare ud og pakke Buller og så afsted. Han gik lige op og stod rigtig fint det meste af turen mod Blue Hors. Det var en tur på lige over 2 timer, så til sidst var han noget utålmodig, men han har heller ikke kørt så langt i mange år.

Da vi ankom til stalden var han bare gode gamle Buller. Ingen fnysen eller stress – han syntes bare det var hyggeligt at komme på boks hvor man ikke skal dele sit hø, og selvom han stod mellem 2 store varmblodsheste var han totalt ligeglad.

Jeg fik også hilst på både Sofie og Alexandra da de også kom fredag. Det er så sjovt at sætte ansigt på folk man har fulgt i så mange uger, men de var mindst lige så flinke som jeg havde forestillet mig! Det hjalp en sjat på nerverne, for jeg er ikke det mest udadvendte menneske, så at møde nye folk og indgå i nye situationer kan være virkelig angstprovokerende. Heldigvis var der fra start af rigtig god stemning i stalden, så vi kørte afsted med ro i maven.

 

Lørdag morgen

Om lørdagen ankom vi i stalden 7:45. Buller skulle lige nå at strække ben efter natten, og klokken 8 kom sponsorerne forbi med gaver til os. Vi fik derfor hilst på sponsorerne og så Michelle der vandt PEEK 2019. Hun har været vores kontakt igennem konkurrencen, og det var hende der var vores kontaktperson her til finalen også. Igen var det super flinke mennesker der virkelig fik dæmpet mine nerver, og jeg tror det var her jeg ligesom rigtig fik slået fast at lige meget hvad der skulle ske i dag, så skulle vi bare have det max sjovt mig og Buller!

De ting vi fik udleveret var blandt andet en spand fra Pavo med nogle foderprøver, en kasket og noget mash. Derudover fik vi en jakke, et underlag og en grime fra Catago. Jeg har de sidste par år døjet rigtig meget med min vægt, men i år har jeg formået at tabe mig 10 kilo. Det lyder ikke af meget på et helt år, men når man plejer kun at tage på har det været en kæmpe sejr! Det var derfor super fedt at se billeder af sig selv i Catago jakken, for det er først her jeg selv synes jeg kan se en forskel. Den er nemlig figursyet og fremstår virkelig virkelig flot på kroppen, så jeg ved i hvert fald godt hvilken jakke der bliver min nye yndlings fremover 😉

Da vi havde fået vores ting udleveret blev det tid til fællesbilleder og dernæst morgenmad. Til morgenmaden satte vi deltagere os sammen, hvilket var super hyggeligt! Det gav lidt en ridelejr-følelse, hvilket var virkelig det jeg håbede på med PEEK finalen: At deltagerne havde et godt forhold til hinanden så man ikke bare blev set som en konkurrent men nærmere som en medspiller.

Til morgenmaden skulle vi også fortælle lidt om os selv, så både vi og resten af selskabet lige fik kradset overfladen på hvem alle deltagerne var. Jeg har aldrig brudt mig om fremlæggelser, ja faktisk plejer jeg at ryste helt absurd og have følelsen af at jeg skal kaste op, men det var som om at fordi stemningen blandt os alle sammen var så god og uformel føltes det bare som det nemmeste i verden at rejse sig op og tale. Det var godt nok heller ikke jordens mest dybdegående præsentation, men det var bare følelsen af at jeg følte mig velkommen og i øjenhøjde med de andre der virkelig gav mig følelsen af SEJR 🙌🏼 Så det var dagens første sejr som vi tog med os hjem fra PEEK finalen 2022.

 

Nu vil jeg runde af for første del, ellers tænker jeg ikke der er nogen der får kæmpet sig igennem haha. Næste del bliver omkring hele vores ridt, mine mange tudeture og mine refleksioner om det hele. Og så tænker jeg der kommer en del 3 omkring afgørelsen af vinderne, hele følelsesregisteret efterfølgende og hvad mine planer fremover bliver.

 

Jeg håber i vil læse med! Og til alle jer jeg stødte på til finalen: Tusinde tak for at gøre det til verdens fedeste dag! Både mig og Buller elskede at være der fra start til slut 💛

fb-share-icon

Mit navn er Line, jeg er 26 år og bosat i midtjylland. Jeg har været bidt af en gal hest lige siden jeg kan huske, men det er først for 6 år siden jeg fandt en part i nærheden som jeg kunne viderudvikle mig på. Sidste år købte jeg min allerførste hest, og selvom jeg har været i rideverdenen i 20 år er der bare så mange nye ting man skal lære, når størstedelen af ens ridehistorie stammer fra rideskoler. Dette bliver derfor min historie, fra start til nu, hvor jeg vil fortælle om alle de ting jeg lærer undervejs, alle de spørgsmål der kommer som førstegangshesteejer og alle de ting jeg ville ønske nogen havde fortalt mig før jeg købte hest. Jeg ønsker at skabe et forum uden for meget filter, så I kommer med bagom kulissen på både godt og ondt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *