Dressur

Tilridning af SØHEST!!!

Når først man er gennemblødt kan man lige så godt lave lidt sjov!!

 

Jeg ved godt at jeg sagde at der ikke kom flere indlæg fra mig i denne uge, men det her er SIMPELTHEN for sjovt til ikke at blive delt….

Ligesom alle andre steder så lukkede vor herre også op for sluserne over Lille Kongensgave, og jeg havde få timer forinden sagt at jeg nok skulle tage alle hestene ind idag…. (hvilket set i bagklogskabens lys var en ret så dårlig disposition!!!)

Nå men når uheldet nu er ude,  så er det ret fedt at have de aller aller aller skønneste og sjoveste tøser i stalden.

Først hjalp de mig med at lukke alle hestene ind, alt imens det pissede aller mest ned (undskyld sproget) og bagefter da vi alle alligevel var total gennemblødte fik de bare de skøreste “regnvejrs ideer”….

 

En – to – tre så var de oppe i garagen og finde et badedyr og en kompresser frem, og vupti vupti så skulle den søhest tilrides 🙂 …..

 

Jeg undskylder for kvaliteten, men som sagt så regnede det en del!!!!

 

Hej med dig.... Du kender mig højest sandsynligt ikke, men det kommer du måske til hvis du har lyst til at følge lidt med her på bloggen... For at du får en lille fornemmelse af hvem jeg er vil jeg lige benytte lejligheden til at fortælle dig det grundlæggende. Jeg hedder Rie Obling og er i skrivende stund 37 år gammel. Jeg har redet siden jeg var 9 år og købte selv min første pony (Lotte) da jeg var 12 år gammel. Selv om nogen måske vil mene at jeg er ved at være for gammel til den slags, så går jeg som så mange andre ridepiger med en indre drøm om en dag at ride grand prix. Måske lykkedes det en dag, måske ikke. Det vil kun tiden vise... Så følg med her på blogge så ser vi om min drøm en dag bliver til virkelighed....

2 kommentarer

    • Rie Obling

      Det var faktisk også ret sjovt…. Min 6 årige datter var lidt skeptisk til at starte med… “kunne det nu passe at vi kunne finde på den slags”??? Men der gik ikke længe før hun synes at det var en fest!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *