Blue Hors,  Catago Equestrian,  Dressur,  ECCO,  Pavo,  Spring

Travlhed i hverdagene

I kender jo alle det der med travlheden i hverdagen. Man starter med at stå op, og gå på arbejde, og så skal man hjem og lave aftensmad. Eller inden aftensmaden hente børn osv (heldigt jeg ikke har børn også 😆), og så skal man også vaske tøj holde huset rent osv osv. Oven i det, skal man også lige ordne hesten. Man føler bare der kommer flere og flere opgaver man skal lave. Der er bare ikke nok vågne timer. Man skal jo også huske at sove 🙈

Nu er jeg så heldig, at jeg har en sød kæreste, der laver maden og hjælper med diverse ting derhjemme, når jeg er ude hos hesten. Det hjælper meget. Jeg ved slet ikke hvordan, jeg vil få tid til at lave mad eller have overskud om aftenen til at gøre det. Når jeg kommer hjem kl 8-9 tiden om aftenen fra mandag-fredag og nogle gange også i weekenderne.

180 i timen

Det er sådan jeg har følt hele sidste uge. Det har bare kørt 180 i timen – har været på job alle dage undtagen tirsdag en meget travl uge. Hvor det har været efterårsferie, så der har været ekstra travlt. Oveni det, har butikken også holdt gourmet aften super super hyggelig aften, men var godt nok smadret. Der fik man lige scoret en 13 timers vagt 💪💪Og så var der personale fest lørdag aften. Men jeg skulle åbne butikken dagen efter kl 7.00, så gik nogenlunde tidligt hjem og holdte mig til en enkelt genstand, og en masse the og masser dans på dansegulvet – elsker at danse.

Og nu er det så tirsdag. Og har bare følt hele ugen er fløjet afsted. Jeg kunne huske, da den startede mandag morgen. Hvordan skal jeg nogensinde klare den. Men det gjorde jeg.
Jeg vil altid gerne nå ALT både på job, hjemmefronten og hos hesten.

Kender i det?

Så hvis der er noget jeg ikke lige når, så bliver jeg en smule irriteret over mig selv. Nogle gange vil jeg gerne have mere tid til derhjemme og hesten. Men det får man jo ikke penge af 😆
Og man vil gerne have råd til hesten, og have et tag over hovedet 🐴
Så jeg måtte tage en beslutning, at rengøringen derhjemme måtte vente til min kortere arbejdsuge her i denne uge. Det var ikke en beslutning jeg var glad for, men det måtte gøres. Jeg kunne simpelthen ikke nå alle de ting, selvom jeg gerne ville. Så man skal ikke lige tage hjem til mig lige nu 🙈🙈😆
Nogle gange kan man kun gøre så meget.

Og måtte søge hjælp til min mor, som er så sød at ride cappuccino, når jeg har mine vagter fra 9-20.15. Det er bare en stor hjælp. Jeg tager altid ud om morgen, og muger ham, så jeg kan nå at sige godmorgen til ham. Når jeg ikke kan nå at se ham om aftenen også.

Det er SÅ dejligt at have sådan en dejlig familie der hjælper en. Så man også kan tage de lange vagter på jobbet. Det er en kæmpe hjælp 💪
Så nu glæder jeg mig også til en kortere uge. Selvom den er kort skal der nås meget i butikken. Nu skal min chef og jeg til at bygge flere meter jule inventar op 💪💪hold da op, det er allerede jul før halloween 🙈🎅🏻

Men det skal nok blive godt, og også godt med et par fridage til at se min veninde – er så glad for jeg har nogle veninder, der er så forstående over min travlhed, og det går nok vi ikke lige ses i et par måneder, det er super super rart – love them💕

Glæder mig også rigtig meget til at få ryddet op et rent hjem er altid et glad hjem 😆

Det bliver en god uge 👍
Knus fra Blomst  🌸🌸

Hej!! Mit navn er Christina og jeg er 27 år gammel. Jeg rider ridebanespringning, og er fultidsansat i SuperBrugsen Gilleleje. Til dagligt rider jeg min hest Cappuccino, som er en 14 års holstener. Og jeg har også en 2 årrig hingst efter min hoppe Ballerina. Han hedder Senjor Balou <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *