fbpx
PEEK 2020

Jeg måtte ringe til politiet

 

Det her kommer ikke til at handle så meget om heste, men mere en forklaring på hvorfor jeg ikke har skrevet nogle indlæg de sidste par dage.

 

For hvor har jeg været henne de sidste par dage? Svaret er hjemme hos M og i min lejlighed i Aabenraa. Men hvorfor har jeg så ikke skrevet noget? Svaret dertil er faktisk også meget simpelt og for at kunne svare på det, skal vi starte før weekenden.

 

 

Vi måtte vente på dansk autohjælp

Vi skulle egentligt have været ude i stalden for at filme noget, men jeg tror M især trængte til at bare at have en hyggedag der hjemme. Om fredagen havde vi også været i forskellige rideudstyrsbutikker, fordi vi skulle købe noget meget specielt. Både til ham, men også til mig. Vi var kørt til forskellige byer, fordi den ene butik ikke havde det jeg skulle have i min størrelse. Desværre var der noget galt med bilen på vej hjem, så vi måtte vente på autohjælp der kunne hjælpe os.

 

 

Krejler Bitten

Så lørdag var M ude og få bilen ordnet, mens jeg fik ryddet op og gjort mig lidt klar, fordi vi skulle have gæster om eftermiddagen. Før det fik jeg også lige solgt to par ridebukser, så det er jo meget dejligt! M hjalp mig med at sælge dem til en god pris, for både køberen og mig. Så var jeg også lige ude og købe lidt snacks til os og gæsterne, da vi skulle om aftenen hen til andre, sammen med vores gæster.

 

 

Ikke siden mavesåret 

Her fik vi rigtig god mad og jeg drak også lidt vin, fordi min mave havde haft det rigtig godt de sidste par måneder. Desværre var det ikke sådan da jeg vågnede klokken 2 om natten, med de værste smerter jeg længe har haft! Ikke siden jeg havde et mavesår, har jeg haft så stærke smerter. Så det endte med at jeg sad og græd ude på sofaen fordi det gjorde så ondt. De her smerter var der fra klokken 2 om natten til klokken 7 om morgenen, så jeg var godt smadret om søndagen, da jeg heller ikke kunne holde noget mad nede i min mave og måtte op flere gange i løbet af natten.

 

 

Sindsygt højt musik 

Havde stadig smerter resten af søndagen, men mandag da jeg vågnede, var der ikke nogen smerter i min mave. Desværre havde jeg bare en hovedpine hele dagen, som også gjorde at jeg fik kvalme, så havde heller ikke fået meget at spise den dag. Ville bare så gerne tidligt i seng, men det synes min underbo ikke at jeg skulle, for han spillede så sindsygt højt musik at jeg kunne mærke det i mit gulv, mine vægge og vinduer, hvor alt stod og rystede. Da jeg så bad dem om at skrue ned, reagerede de med at skrue endnu mere op.

 

 

Hallo er det politiet?

Så jeg ringede til politiet flere gange, for at få dem til at komme, for det der kan man simpelthen ikke være bekendt! Det er okay at spille musik, men når det er så højt at alt står at ryster hos overboen, det må man ikke! Det står selv i vores lejekontrakt (jeg har tjekket). Alt med måde jo. Derfor glæder jeg mig sygt meget til at flytte fra det her l*rte sted snart!

 

Så derfor har de sidste par dage været virkelig hårde og derfor har jeg ikke haft noget overskud til at kunne skrive blogindlæg, eller redigere video, som jeg ellers havde tænkt mig at gøre.

fb-share-icon

Hej alle sammen. Jeg er blogger her hos Ridersnotebook.dk Jeg er ejer af verdens smukkeste fjordhest som hedder Gitte. Sammen har vi deltaget i PEEK konkurrencen, hvor vi i 2022 blev udtaget som en af de 10 finalister. Her på bloggen vil i høre meget mere om mit liv sammen med hende ❤ Tak fordi i følger med ❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *