fbpx
PEEK 2019,  Spring

Inden stævne Mine Tanker

Senere idag skal jeg til stævne. Og jeg glæder mig. Vi skal ikke starte mega højt men vi skal bare ud for at starte et stævne inden Danmarks cup. Så idag går jeg bare efter at få nogle gode ture så vi har fået nogle gode ture før et stort stævne.

Inden Stævne

Inden stævnet sørger jeg altid for at Twandon ikke skal risikere at komme ud og så være halt. Så dagen inden tager jeg ham altid lige ud for at han kan strække  benene. Igår blev det til lidt longering hvor han bare gik og slappede af. Inden stævnet idag kigger jeg lige alt mit udstyr igennem for at være sikker på at der ikke er noget på dem der kan irritere ham. Så lige inden at vi køre strigler jeg ham lige lidt for at vi ikke kommer og skal til at strigle ham der.

På Stævnepladsen

Når vi kommer ud på stævnepladsen prøver jeg så vidt så muligt at sørger for at han er afslappet. For hvis han ikke er afslappet kommer det ikke til at blive nogle gode runder. Så jeg sørger for at være i god tid for at jeg kan vise ham det meste. Imens jegsadler op står han for det meste bare ved traileren og spiser hø. Så står han mere stille og jeg får lagt alt udstyret som det skal. 

På Opvarmning

På opvarmningen sørger jag altid for at han lige er blevet løsgjort inden vi skal ind. Det gør jeg fordi hans skulder ellers er meget flyvsk og så får vi mange bomme. Så tager jeg lige et par spring. Ikke for mange da han så godt kan blive træt til sidste klasse. Men tilpas mange så han lige kommer igang. Så holder vi en lille skridtpause inden vi skal ind så han ikke er så opkørt. Når rytteren før mig bliver kaldt ind tager jeg lige et enkelt spring så vi er igang og så er det ellers bare ind.

 

fb-share-icon

Jeg hedder isabella og er 14 år gammel. Jeg har en max. kat. 1 pony på 8 år ved navn Twandon. vi er primært en spring equipage men vi elsker også at forbedre og i dressuren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *