fbpx
Blue Hors,  Catago Equestrian,  Dressur,  ECCO,  Pavo,  PEEK 2022

Aftenen før den store dag

Så er det aftenen før den store dag. I morgen sætter vi kursen mod Blue Hors og finalen på at de finde de tre vindere går i gang. Måske er udvægelsen allerede i gang?

 

 

Men jeg vil dog lige sige nogle ord, inden det hele sker i morgen. For har det været særlig nemt siden finalisterne blev offentligt gjort? Nej det kan man vist godt sige at det ikke har! Faktisk har det været lige modsat. Jeg har kæmpet for at alting skulle lykkes. Har ikke kunne forberede mig ordentligt føler jeg. Fandt først kørsel til Gitte for en uge siden. Jeg kæmpede med at finde nogen der kunne køre. Det har i jo kunne læse om før. Nemlig i sidste indlæg.

 

 

 

Men hvad der skete de sidste ugers tid har nok heller ikke været helt optimalt. M blev nemlig syg, så han måtte gå i karantæne. Det betød at jeg måtte bo hjemme hos mine forældre i en uge. Så alt med at pakke osv. Har jeg måtte vente med.  M er dog blevet rask igen og er negativ igen! Så det er meget godt, da jeg ville mangle ham rigtig meget på Blue Hors. Gitte var dog også blevet meget lang pelset og svedte over det mindste. Derfor skulle jeg også have fat i en klipper. Fandt en billigt og hurtigt. Den skulle virke rigtig fint og kun være brugt meget lidt. M henter den og jeg betaler for den og jeg begynder at klippe Gitte i går eftermiddag. Lad os bare sige at den klipper var brugt lidt meget mere end 4 gange! Som i MEGET mere! Maskinen var egentligt fin nok, men skærerne var de mest sløve skær! Der var vitterligt intet der kunne klippe noget med de skær! Selv da jeg brugte en lille hundeklipper, klippede den klipper meget bedre end den hesteklipper jeg lige havde købt.

 

 

 

Så jeg skal være ærlig og sige at Gitte så forfærdelig ud og jeg var pænt sur! Alt var bare gået galt og der nåede jeg virkelig bare mit breaking point! Så jeg sad ude i stalden, var pisse sur og græd. Uh hvor synes jeg bare at det hele var ret uretfærdigt der! Men det er godt at man har en god kæreste, samt der er noget der hedder facebook! Så jeg fandt en der kom og klippede Gitte her tidligere i aftes. Gal hvor er jeg glad for at hun kom! Hun hed Line og havde klippet heste i over 10 år! Hun har en facebook side, hvor man også kan bestille tid til klipning hos hende, som noget fysioterapi mener jeg. Det er ikke reklame, kun at jeg er taknemmelig over at hun kom og klippede Gitte! Tror også at Gitte nød at få al den pels af!

 

 

 

Men i morgen tager vi jo afsted til Blue Hors. Mange af de andre lyder til at være meget nervøse og have nerverne helt ude på tøjet. Der er blevet snakket meget om man skulle flette hesten, hvilket noget tøj man skulle have på osv. Med hensyn til fletning, så har jeg en fjordhest, så der er ikke så meget at skulle flette. Jeg føler mig ikke særlig nervøs faktisk! Bare mere spændt og klar! Jeg er klar til at møde andre, se hvad der sker og bare nyde dagen! Min rejse efter i morgen slutter dog ikke der. For selvom jeg måske ikke er en ad de tre heldige, så vil jeg stadig blogge og arbejde på at blive bedre. For at kunne arbejde med det her, ville være en drøm for mig og jeg vil stoppe med at kæmpe for mine drømme. Jeg er klar og jeg er klar til i morgen. Nu må vi se hvad der sker i morgen og så arbejde fremad!

 

 

 

Vi ses alle sammen og jeg håber i har lyst til at følge med i morgen, da ZIBRA SPORT  sender live derfra.

fb-share-icon

Hej alle sammen. Jeg er blogger her hos Ridersnotebook.dk Jeg er ejer af verdens smukkeste fjordhest som hedder Gitte. Sammen har vi deltaget i PEEK konkurrencen, hvor vi i 2022 blev udtaget som en af de 10 finalister. Her på bloggen vil i høre meget mere om mit liv sammen med hende ❤ Tak fordi i følger med ❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *