fbpx
Blue Hors,  Catago Equestrian,  Dressur,  ECCO,  Pavo,  PEEK 2022

Så er vi her!

JUUUBBBIIIIII! Jeg har læsset Chopper af på Blue Hors, og jeg sikker på han føler sig mega tilpas i hans kæmpe boks med en masse wrap. Jeg kommer ikke til at sove meget i nat, vi håber på det bedste i morgen. Vi giver alt hvad vi har.

Tidsplan for i morgen

8:00 Stalden

9:00 Morgenmad i glassalen – PEEk-partnerne præsentere sig – de 10 finalister præsentere sig selv

10:00-10:45 Pause og klargørelse i stalden

10:45-13:15 Tania underviser os to og to – jeg skal ride med Alexandra fra 11:45 til 12:15

13:15-14:00 Frokost – Michelle tideligere Peek-vinder laver et oplæg

14:00-14:50 Private samtaler med Peek-partnerne – jeg skal 14:20-14:25

15:10 Præmieoverrækkelse – 1, 2 og 3 pladsen får underskrevet kontrakter

Tak for alt PEEK

Ja ordet TAK kan næsten ikke dække hvor beæret jeg er over jeg skal ride på blue hors i morgen. Peek har fået stablet denne vilde konkurrence på benene, og tusind tak for at give os 10 finalister denne fede oplevelse med vores heste. Tak til Ecco. Tak til Pavo. Og sidst men ikke mindst tak til Catago. Det har været så fedt at dele mit liv med hest med jer alle. Glæder mig til at se jer alle i morgen, jeg har top humør med. I har gjordt et fantastisk arbejde, og håber I bliver ved med at lave denne vilde konkurrence mange år endnu.

Husk I kan følge med live på Zibrasport ved bare at klikke på linket her under.

https://zibrasportequest.com/da/events/peek-finale-2022-1_zj8nmj0j/

Jeg kom desværre til skade med min finger tirsdag morgen, men det er heldigvis meget bedre nu.

Jeg har fået rigtig Peek feber, der står Peek over alt i mit hoved.

Tak for nu, jeg har nydt hvert sekund, og glæder mig til en kæmpe oplevelse i morgen.

fb-share-icon

Jeg er en pige på 18 år, elsker udfordringer og alt omgang med hestene. Jeg har på nuværende tidspunkt en enkelt hest jeg ligger alle mine kræfter i, og håber og tror vi kan nå et godt langt stykke sammen. Jeg har hele mit liv haft heste, i mine ponyår var jeg springrytter, men er nu skiftet over til dressuren. Vi er så småt på vej ud på stævnebanerne, og hver dag går det frem. Håber I vil følge med på vores rejse, jeg lover der kommer en masse spændende og læse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *