fbpx
Blue Hors,  PEEK 2019,  Spring

Bedre held næste gang, er det ikke sådan man siger?… (Video fald af hest)

I sidste blogindlæg var vi flyvende, maks klar til ridestævne.

Afsted til ridestævne

Igår kørte vi afsted til ridestævne med Favour og Lanse. Favour skulle bare gå LB* og LA*, mens at Lanse skulle gå LA* og MB*.

Favour var flyvende, og leverede en fantastisk nulrunde i LB. Favour er en stor hest, med rigtig meget kapacitet, men rideligheden er ikke altid i top. Så her i Corona pausen har vi fået trænet en masse. Det resulterede også i en super runde, hvor hun slappede af, samt var nem at styre. Nyd det lige, så stor en hest, også på et helt almindelig 3 delt bid 😄.

I LA var Favour egentlig også god, men Favour var lidt træt, og jeg nåede ikke lige at få hende tilbage på en linje, hvorefter man skulle ride et skarpt sving, så jeg lavede en volte, også fik vi en enkelt bom senere på banen, men nøj hun var dygtig. 🥰.

https://www.instagram.com/p/CDa1jxJBD7v/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

 

 

 

 

Også kan hun bare springe som en drøm!!!!

Flyvende start

Lansing var også en stjerne, og fløj rundt i første klasse. Jeg fik ham ordentlig frem (i hvertfald sidst på banen), også susede vi afsted. Dette endte ud med en 4. plads. Jepsen i hørte rigtigt, jeg var faktisk hurtig!!!😈.

https://www.instagram.com/tv/CDa0tRshpdG/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

 

Den hest her kan springe. Nemt nemt, også suser vi bare rundt. Det her er kvalitet når det er bedst.

Også gik det ned af bakke…

Problemet med Lansing har egentlig været at han trykker sig for meget, og kigger. Når han kigger går han meget bag benene. Det har aldrig været selve springet, for det har han nemt ved at springe, men måske fyldet under osv. Dog ikke længere. De sidste stævner har han bare været en kammerat. Glosuppen, har ikke været til stede og vi har haft en fest.

 

Afsted og ride MB

Nu skulle vi ride en 125cm klasse igen. Man kunne næsten ikke få en bedre optakt end vi gjorde med en 4. plads, plus en super runde!.

Lansing var super sej på opvarmning. Vi fløj afsted, dog så jeg en lidt stor afstand, og trykkede ham frem, Lansing fulgte med, men fortrød i det han satte af. Jeg ryg pænt ud på nakken, hvor min air-bag sprang. Samt med min lidt for fede popo, så tog Lansing hovedet i jorden, og jeg lå der 😆 Typisk. Nå men op på hesten igen, også afsted. Jeg tænkte ikke videre over det, men lagde ham lidt tæt på lodrette gangen efter. Selvom det kan bide mig lidt i røven, for Lansing skal frem og strække sig. Det er nemlig det han har svært ved. Samt det er lidt for svært at ride en runde, hvor du er tvunget til at lægge hesten tæt på alle 12 spring hele vejen rundt.

På med en vest også afsted

Nu hvor air-bagen var sprunget, så red jeg nogle spring uden vest. Lansing var så fin, sprang super, dog lagde jeg ham lidt for stort på en oxe, hvor han valgte at hugge bremsen. Vi tog lige en samtale, og jeg fortalte den kære hest, det der gør man ikke. Vi red over på udendørs opvarmningen, og tog et slutspring, hvor han sprang så fint.

Dog styrtede min søster ret voldsomt for et par uger siden. Derfor er det et krav fra mine forældre at jeg springer med vest. Hvilket er helt fair. Vi nåede lige i sidste øjeblik at låne en komperdell vest, også ind og ride MB.

Fantastisk spring, også ned på jorden…

Jeg lagde Lansing op i et godt tempo, og shit han sprang godt over det første spring. Hen mod toeren, tøvede han lidt, men jeg trykkede ham frem. linje med 5 lidt kort galopspring hen til et dobbeltspring lodret også oxe. Bom bom, lagde ham lidt tæt, for at give ham de bedste muligheder. Indspringet nailede vi, også satte forbenene af, men nææ ikke alligvel. også lå jeg pænt mellem forkanten og bagkanten i det spring.

https://www.instagram.com/p/CDaz5QThxpw/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

 

I skal endelig ikke snydes for et smukt fald 😆. Nyd det. Må sige jeg er lidt øm i venstre side af lænden i dag 😅. Men hvad lidt laser behandling ikke kan gøre, så er jeg på toppen indenfor et par dage.

Ingen rytter uden et super team

Jeg var så heldig at både min mor og søster ville med til ridestævne. Så jeg havde de bedste hjælpere med, og Lanse nød alt opmærksomheden. Især fra min mor. De to havde savnet hinanden efter mig og Lanse havde været nede i Kolding med mit sommerjob.

Plejeprodukter!!!

 

Jeg er faktisk lidt sur på mig selv, for jeg har ikke taget nogle billeder af de flotte rosenknupper jeg fik bikset sammen. Når jeg er til ridestævne så er mine heste næsten altid flettet. Både fordi det ser flot ud, men også så jeg en dag kan blive rigtig god til det. Altså når jeg rider de helt store klasser, så skal det bare spille 😜 Derfor brugte jeg for første gang Blue Hors Super plait.

Det er i hvertfald ikke sidste gang jeg bruger super plait. Det virkede, udover at det virkede super godt, så var det også meget nemt at bruge. Tidligere har jeg brugt den fra naf, men det var været så besværligt at trykke noget ud, så var egentlig stoppet med at bruge noget. Dog også med et dårligere resultat. Men det her, det virkede!

Storforbruger af Blue Hors

Inden hvert stævne så skal hestene jo shines, og der er jeg storforbruger af Blue Hors produkter. Jeg har lige lavet en lille billede serie af de forskellige produkter, som jeg bruger både til dagligt, men mere mindet på groomingen op til stævner.

Hestene bliver altid vasket en tur inden ridestævne, eller i hvertfald når tidsplanen tillader det 😆

Deluxe bruges over hele kroppen, og Matiné bruges på hele Lanse, og på Bellos hvide sokker. Egentlig burde man blande det op med After Work shapooen, men jeg er lidt for doven, eller som regel presset på tid. Men kort fortalt det burde jeg gøre !.

 

Samt denne svamp, bruges altid. Både fordi nu har jeg den, men den er ærlig talt lige 100 gange nemmere at bruge, fordi den har de der dupper, så shampoen bliver bedre frigivet i hestens pels i stedet for bare at glide videre rundt på svampen.

 

Den hurtige version er altid Clean & Dry, den bruges altid i nødtilsfælde, hvis tiden er for presset, eller det er for koldt til at vaske. Samt når vi kommer frem til ridestævner.

 

Samt hovolien kommer på. Der bruger jeg altid Deluxe, for jeg er mest til den klare hovolie, selvom man sagtens kan bruge den anden. Derefter får de næsten altid Hoof Shine på, men først når vi kommer frem til stævne pladsen. Det gør i hvertfald at hovene ikke bliver fulde af alt for meget sand, så de stadig skinner.

Også lidt showshine i halen, også er vi der 🥳

Dog kaster jeg også alle produkterne ned i Groombagen, så er de lige ved hånden og klar til når de skal bruges igen.

Du skroller igennem de sociale medier, og vupti så er du endt her. Min store drøm er at komme ud og starte S i springning. Dog er jeg allerede trådt ind i de voksnes rækker i og med at jeg er fyldt de 19. Så jeg er i fuld gang med at blive en kylling. I er velkommen til at følge med på vejen til S, for når jeg har sat mig op til en ting, så skal det ske!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *