ECCO,  Pavo,  Spring

Guldfisk i vandet til hestene

Hej alle

For nogle uger tilbage fandt jeg en artikkel om guldfisk i vandet til hestene og tænkte det er sku værdt et forsøg. (kan ikke huske hvorhen)

Jeg købte så 6 guldfisk som jeg sat ud i 3 forskællige vandtrug på 3 forskællige folde.

Det har tidligere i sommer og sidste sommer været behov for at vaske vandtrugene op til flere gange om måneden for at holde dem rene og uden insekter. Derfor ville jeg så prøve ud det her med guldfisk i vandet til hestene!

Jeg har nu sæt igennem tiden at det faktisk fungerer og vandet ser godt og forfriskende ud 🙂

Fiskene er stadig i live og spiser det dem kan finde af insekter og insektæg i vandet. ( alle vandtrug blev vasket inden fisken kom i ) De er stadig rene og hestene har altid friskt vand <3

Så for jer der har vurderet at prøve det ud GØR DET 😀

Tror dog ikke dem overlever vinteren ude så der bliver jeg nok nødt til at finde på noget indenfor.

Lidt om mig: norsk ung dame 31 år til flyttet Danmark pga hest, miljø og trænings forhold. Købt mig gård/stald i Gistrup hvor jeg har opstaldning, trænings og salgs stald. Konkurreret op til MA spring og LA dressur og MB derby kørsel. Alsidig rytter men heller mest mod spring. Redet siden jeg var 4 år gammel og aldri klaret at stopp! Mine heste: Min drømme hest er jeg så heldig at eje. Zangersheide vallak på 13 år købt som 5 års hvor han ikke kunne meget. Gået op til MA spring og LA dressur til stævne med mig og vi var så heldigt at ride sixbar 2017 inden han fik en gaffelbånd skade i januar 2018 men er nu igen kommet ud at starte stævne efter 1.5 år med optræning. Så har jeg en 5 års dansk varmblods hoppe som er i gang med at gøres klar til stævne. Der kommer og går flere heste med jævne mellemrum. Alle hestene på stalden fodres med pavo da det er kun det bedste for mine heste. Vil i have mere ad vide skal dere selvfølgelig følge mig, og følge med på vores dag i stalden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *