Dressur,  ECCO,  Pavo

Hjemmelavet hygge…

Hjemme hos os handler næsten alting om heste…

Idag stod den på hjemmelavede hestebolcher!

Hej med jer…

Så blev det mandag igen, and guess what???? Jeg har haft fri i dag og har det også i morgen og i overmorgen!!! Det er bare sååååå skønt!!!!!!!!

Jeg elsker faktisk at have nogle fridage alene. Det der med at kunne stå op om morgenen sammen med resten af familien uden at stresse og sørge for at alle kommer godt afsted. At have ro og tid til at gå ned i stalden og få tingene gået igennem helt ude i hjørnerne, at få handlet og ordnet hist og pist og slutteligt at kunne hente sine unger tidligt og have ro og tid til eftermiddags hygge med dem! Det er bare FANTASTISK…

 

I dag var faktisk en ekstra særlig dag hjemme hos os. Sia (min datter på 6 år) havde første skoledag. Det lyder måske lidt  klicheagtigt, men jeg var virkelig rørt over at se hende gå ind i klassen. Hun var bare så sød som hun stod der helt stolt, med sin lyserøde og lilla skoletaske med glimmerheste motiv på ryggen. Så havde jeg lige pludselig fået en STOR pige….

 

 

 

 

Nå men det jeg egentlig ville dele med jer i dag, var vores eftermiddagshygge. Sia og jeg havde nemlig aftalt at heste skulle have fri i dag, og at vi skulle lave en overraskelse til dem efter weekendens stævne. Så vi kastede os ud i at lave hjemmelavede hestebolcher….

 

 

Jeg synes at det er super hyggeligt at være i køkkenet med sine unger. Sidst gang Sia og jeg var i køkkenet for at bage lavede hun de fineste enhjørninge småkager. For jer der ikke kender hende så er hun bidt af en gal enhjøhjørning. Alt skal helst være med enhjørninger. Hun har sågar formået at få sin gamle børnehave til at ændre deres årlige cirkusforestilling fra at have et heste nummer til at det skulle være et enhjørninge nummer :0)

 

Nå men i dag lavede vi altså hestebolcher og det var et kæmpe hit. Sia synes det var virkelig
sejt at skulle bage til sin pony og vi fik snakket en hel masse om både skolen og Celton under vejs. Selve opskriften var meget simpelt. Jeg havde jeg fundet på nettet og tegnet den over på et A4 papir med masser af illustrationer så hun “næsten” selv kunne lave dem. Så hun var pave stolt da de var færdige og hun kunne give Celton det første bolche… – heldigvis var alle hestene vilde med dem!

 

 

Vi skal helt sikker bage dem en anden gang. Det er bare dejligt at give de søde muler en hygge snack og det er da ekstra hyggeligt når man selv har lavet dem…. Og så blev de meget billigere end dem man køber, hvilket er et plus når man har 15 heste på stald og en pige der ELSKER at “dele ud” :0)

 

Her kommer opskriften hvis du også kunne have lyst til at bage til din hest eller pony.

 

 

God bagelyst, din mule vil elske dig for det <3

Vi ses snart….

Ps. hvis du vil have opskriften i papirformat så send os blot en besked så sender vi den gerne!

 

 

 

 

 

 

 

Hej med dig.... Du kender mig højest sandsynligt ikke, men det kommer du måske til hvis du har lyst til at følge lidt med her på bloggen... For at du får en lille fornemmelse af hvem jeg er vil jeg lige benytte lejligheden til at fortælle dig det grundlæggende. Jeg hedder Rie Obling og er i skrivende stund 37 år gammel. Jeg har redet siden jeg var 9 år og købte selv min første pony (Lotte) da jeg var 12 år gammel. Selv om nogen måske vil mene at jeg er ved at være for gammel til den slags, så går jeg som så mange andre ridepiger med en indre drøm om en dag at ride grand prix. Måske lykkedes det en dag, måske ikke. Det vil kun tiden vise... Så følg med her på blogge så ser vi om min drøm en dag bliver til virkelighed....

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *