fbpx
Blue Hors,  Catago Equestrian,  Dressur,  ECCO,  Pavo,  PEEK 2022,  PEEK NEWS,  Riders NOTEBOOK

Klar eller ej. Nu kommer vi

Så blev det endelig lørdag d. 29 oktober. En dag der for altid vil være printet ind i hukommelsen.

 

Nu er vi på vej til den største oplevelse med hest for mig. At ride på blue hors. Bilen er pakket, hesten og jeg er nok så klar som vi bliver, stemningen i bilen er god og jeg skal op og mødes med så søde nogle mennesker. 

 

Nerverne er så småt ved at komme snigende. Og jeg kan mærke jeg lige skal finde mig selv. Så det er godt vi har en lille køretur foran os. 

 

Men det er ikke kun nerver. Det er helt klart mest sommerfugle og stolthed. Stolt over jeg er kommet så langt her. Over jeg har fået det til at hænge sammen. Og stolt over nogen ser mig som en “rollemodel/ansigt udadtil”, at jeg er god nok til at være med her. 

 

Nu tror jeg vidst jeg har filosoferet længe nok. For nu er det altså nu. Vi er på vej. Og er der lige om snart. 

 

Jeg glæder mig til at møde jer. Og håber i vil følge med hjemmefra. 
fb-share-icon

Mit navn er Frederikke, jeg er 17 år gammel. Jeg kommer fra en lille by i Sønderjylland som hedder Vojens. Jeg danner par med en 18 års danskvarmblods vallak som hedder Eskild. Eskild og jeg har ikke dannet par særlig længe endnu, men han har allerede fået en speciel plads ved mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *