fbpx
Blue Hors,  Catago Equestrian,  Dressur,  ECCO,  Pavo,  PEEK 2022,  PEEK NEWS,  Riders NOTEBOOK

SÅ MEGET MED HJEM I BAGAGEN..

SÅ MANGE ERFARINGER RIGERE OG EN MASSE OPLEVELSER MED HJEM I BAGAGEN…

Tak til årets PEEK finale,  blogfinalister og dens sponsore…

Det har været en fornøjelse at være med, en oplevelse uden lige. Jeg har fået en masse gode ideer til, at komme videre med, nogle inputs og spark bag i, til at få det få jeg drømmer om.

Jeg er i fuld gang på alle sociale medier, har rigtigt mange anerkendte avler både indenfor Danskvarmblod, men også Frederiksborgverden, anerkendte rytter herhjemme og udenlandske rytter, samt jeg har er godt netværk til udenlandet pga mine ophold der,  som har været hesterelateret. Så jeg tvivler ikke på at at jeg kan komme langt med det her…

Lillemanden var en mega stjerne, han er en vinder i mine øjne…🙌

Jeg ved at jeg kommer retur til Blue Hors på ham om nogle år også på min DV hoppe efter Don Olymbrio, som vi faktisk var så heldige, at få lov til at møde.🙏 STOR TAK TIL BLUE HORS FOR DENNE OPLEVELSE 🥰

Nu skal der lægges planer for fremtiden og ikke mindst 2023, som vil byde på matrialeprøve,  kåring, Dyreskuer og stævner…

 Stor tak til Ecco og Pavo samt ikke mindst Catago Equestrian for lækre sponsorgaver… Underlaget klædte lillemanden SÅ Godt…

Tak til Blue Hors, for super service, fantastisk personale, som altid lige var klar til at forklare eller hjælpe.

Tak til alle jer, som jeg har fulgt under PEEK – perioden…

Vi mødes måske engang i fremtiden…

GODNAT HERFRA ODSHERRED… 

fb-share-icon

Hej og velkommen til vores verden med heste!! Hverdagen på godt og ondt med hestene, hvad vi fordriver tiden med, fremtidsplaner og udsigter på vores lille gård; kåringer, føl, avl, stævner... Vi skriver om vores følelser, ris og ros... Håber I vil hoppe med og følger os på vores rejse....vi ses i tråden.... Sofie og Karina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *