Dressur,  ECCO,  Pavo,  Spring

Redet fra aflivning

Zilke skulle have været aflivet, men min mor reddede hende, da hun var 6 måneder gammel.

Stort hjerte

Zilke var kun 6 måneder gammel, da opdrætterne beslutter sig for at aflive hende. Hun er ox araber og havde ikke knækket i hovedet, som show araber skal have. Hun har rødt pas og meget fine papir. Min mor har aldrig siddet på en hest, så det er lidt komisk, men også typisk min mor. Hun tror hun kan redde alle i hele verden, hun har et stort hjerte.

Stolt af mig selv

Jeg er ret stolt af mig selv. Jeg har redet på Zilke i 3 år, og har selv lært hende alt det vi kan. Jeg er lige begyndt at få undervisning i Århus, så jeg håber på meget mere. Vi kan nu starte stævner både i spring og dressur, Zilke er den sødeste at have med i byen, hun opføre sig altid helt eksemplarisk.

Siden Zilke var 6. Måneder har hun været min

Nu er der gået 13 år, Og Zilke er stadig mit et og alt. Jeg døbte Zilke da jeg var helt lille, da jeg ikke kunne sige hendes navn(Taras questiva). Zilke er opkaldt efter en galophest der hed Silksu, som var min bedste ven. Zilke er hendes helt egen, jeg ved hvor hun bedst kan lide og blevet kløet, og alle hendes yngling ture i skoven. Jeg ved alt om Zilke, jeg er også helt sikker på at Zilke ved alt om mig. Selvom hun aldrig fortæller mig, hvad hun tænker eller siger til mig, kan jeg læse hendes sprog. Jeg ser altid i hendes øjne og så ved jeg hvilket humør hun er i, jeg læser hendes bevægelser og kan mærke hendes kræft, hvile i min sjæl.

Uadskillige

Vi er som yin og yang, kort fortalt, vi ville gå igennem ild og vand for hinaden. Zilke var for kort tid siden til sadelmager, hvor hun var inde i ridehalen. Hvor jeg lige skulle ud i traileren og hente nogle gamacher, jeg bad min mor om lige at holde hende et kort sekund. Zilke gik helt amok da jeg gik, hun var helt urolig, den korte tid jeg var væk. Hun vrinskede  da da jeg kom, det siger bare mere end hvad ord kan forklare.

Zilke og jeg´s forhold kan ikke beskrives med nogen ord, da der er ingen ord der kan beskrive sådan et forhold. Syntes det er så fantastisk, at et menneske kan være så gode venner med et dyr, hvor det næsten føltes som om man taler samme sprog.

The sky is a infinite movie to me. It’s like a real dreamworld!
It seems so peaceful, magical, free and unlimited.
It’s a profound mystery.

 

 

 

Jeg er 15 år gammel og rider til hverdag på min pony(Taras questiva ox)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *