fbpx
Blue Hors,  Catago Equestrian,  Dressur,  ECCO,  Pavo,  PEEK 2022,  PEEK NEWS,  Riders NOTEBOOK

Sidste indlæg, kære alle medvirkende…

Hej venner <3

 

Uret viser lige nu 14:06, der er afgang mod Blue Hors kl 16:00, jeg prøver at tage et hvil og Festo hygger på folden. Det allermeste er pakket, pudset og parat og jeg har hele dagen håbet at jeg ville få tid til et sidste indlæg – på den her side af finalen i hvert fald. Jeg har dagen igennem haft mega travlt på arbejde og lige nu ser det faktisk også ud til at jeg er nødt til at arbejde i aften når Festo er puttet. Jeg håber ikke det bliver nødvendigt. Derudover har børnehaven holdt lukket og Martin har været ude og køre, så begge piger har været herhjemme- de har heldigvis været nemme. Festo blev longeret i morges. Jeg skulle egentlig have redet en smule, men han havde det hårdt til undervisning i går, han har en lang køretur i dag og når jeg skulle holde øje med to små børn samtidig, så var longen et bedre valg, lige i dag.

 

Kære sponsorer, deltagere og læsere:
Tak for alt i gør for den her konkurrence og for os deltagere. Tak for jeres gavmildhed og støtte. Tak for at der er plads til alle.
Jeg glæder mig sådan til at møde jer og dele oplevelsen med jer! Jeg håber at jeg kan formå at vise jer hvem jeg er både som menneske, hesteejer og rytter. Jeg håber, det kommer til at skinne igennem, hvor meget jeg vil det her og at når jeg vil noget, så kan intet stoppe mig.

Min pakkeliste ser i øvrigt sådan her ud:

 • magic sprøjter til V
 • sadel
 • Trense
 • Stalddækken
 • Lændedækken
 • Striglere
 • Flette grej
 • Ridestøvler
 • Sporer/pisk
 • Bandager
 • Klokker
 • Bandage beskyttere
 • Foder
 • Mash
 • Tilskud
 • Æbler
 • Hjelm
 • Bemer dækken
 • Gjord

Hvad Festo har på i traileren:

 • Thermatex – måske for varmt
 • Transport gamacher
 • Klokker
 • Ren grime

Mig selv:

 • Hvide ridebukser
 • Sorte ridebukser
 • Ridebluser
 • Catago jakke
 • Støvler
 • Undertøj
 • Toiletsager
 • Snacks
 • Sodavand

Festo har selvfølgelig wrap i traileren, masser spåner at stå på og undervejs gør vi et stop, hvor han får noget mash og tilbudt vand.

 

Vi ses i morgen !

møs møs!

 

fb-share-icon

Jeg er en kvinde på 31 år. Jeg er mor til 2 søde piger, Stella på snart 4 og Laura på 2,5. Jeg bor på en skøn gård i Nordsjælland. Min hest hedder Festo Guldbjerg. Han er 5 år og er efter Fürstenball/De Niro. Han er verdens sødeste hest og herhjemme vægtes dressur ikke højere end foldtid og skovture.

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *