fbpx
Blue Hors,  Catago Equestrian,  Dressur,  ECCO,  Pavo,  PEEK 2022,  Riders NOTEBOOK

De sidste forberedelser, nu er det snart tid til afgang.

Ja som overskriften siger, så er det nu kun de allersidste forberedelser jeg mangler.

Mandag stod den på smed og nye sko til Boss, tirsdag stod den på klipning, for anden gang i år, han sætter altså meget pels. Men det er altså også svært med det vejr vi har, for der er nu ikke meget vinter der er over vejret. Hvilket gør det lidt svært at passe til med dækkener og lignende, samt at Boss får det noget så varmt under ridningen, og det holder heller ikke at han er gennemblød af sved.

Onsdag var vores sidste dressur træning inden, desværre gik den ikke helt som håbet. Men det er egentlig fair nok, at Boss siger lidt nej tak. For jeg må jo indrømme at dressuren pt er et lidt ømt punkt for mig, og jeg har det bestemt ikke super fedt med at skulle i byen og vise den frem, for den er bare ikke hvor jeg gerne vil have den. Det er helt sikkert et spørgsmål om ego, og der har mit det svært. For jeg har tidligere redet et noget højere dressur niveau end jeg gør i dag, og så er det at mine egne forventninger og krav til mig selv spænder ben. For det er egentlig lidt et nederlag at jeg ikke er der igen endnu.

Når egoet så er pakket lidt væk igen, kan jeg jo godt se at at Boss og jeg har haft flere bump på vejen, som ikke har gjort det så nemt som det kunne have været, og jeg har taget den med ro og en dag ad gangen. Så når jeg pludselig vil det hele på en dag, så kan jeg sådan set godt forstå at Boss, siger lidt at hende trunten oppe på toppen lige må tage sig sammen, og siger nej tak, når opgaven jeg stiller bliver for svær.

Det er også årsagen til at vores sidste træning, som var i går, blev en der slet ikke handlede om dressur, men i stedet lidt bomarbejde, og bare lidt mere hyggelig ridning uden krav. Så vi forhåbentlig kan starte et lidt bedre sted lørdag. I dag får han lov bare at gå på fold, indtil vi skal køre.

Boss fik vasket hale, man og bagben i går. Resten må nøjes med lidt plet vask hvor det er nødvendigt, jeg vil ikke vaske ham helt, da han også skal hjem og være fold hest igen efter i morgen, og lige der kommer det altså for mig først, han han har det godt og kan holde varmen og regulere så naturligt som muligt, frem for at han er vasket helt ren. Til alt helt er han heldigvis også ret fin med sin nyklippede pels, så det skal nok går.

Udstyret er pudset, fundet frem, og mangler kun at komme i bilen. Der mangler kun et par enkelte ting fra stalden nu, og så selvfølgelig Boss. Trailerens sadelrum er fyld op med hø og foder, han skal jo ikke sulte den lille hest. Boksen er muget, så jeg ikke skal tænke på det når vi kommer hjem efter en lang dag i morgen. Det sidste der mangler er at jeg skal pakke mine egne ting.

Derefter er der ikke længe til at turen går ud til Boss, og vi skal læsse og afsted.

Så nu er der vidst bare tilbage at sige tak, tusind tak til Peek og alle sponsorere, med deltagere og andre involverede. Det har indtil nu været den fedeste oplevelse, og jeg tror på at i morgen ikke bliver en undtagelse. Og det er uanset om jeg bliver en af de heldige vindere eller ej, håbet er der, men der er godt nok også mange andre dygtige deltagere med.

Dette var alt for mit sidste indlæg før finalen, og 45 indlæg er da helt fornuftigt at slutte på.

 

fb-share-icon

Hejsa Mit navn er Rikke. Jeg er næsten lige fyldt 30, puhaa den var lidt hård at komme over ;) Men det er nu ikke så slemt som frygtet. Min blok her kommer til at handle om mig og min skønne fjordhest Boss som er 6 år. Jeg har endnu ikke blesuttet om der skal være en rød tråd, eller om det bare skal være hvad der falder mig ind jeg vil skrive om. Så der satser jeg på at jeg bliver klogere i processen. Men nu har jeg i hvert fald kastet mig ud i det, og så må jeg se hvor det ender. Målet er i hvert fald at hygge mig med det og tage en skriv ad gangen. Men håber da nogen vil læse med, og at nogle af mine ideer vil have relevans for andre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *