fbpx
Blue Hors,  Catago Equestrian,  Dressur,  ECCO,  Pavo,  PEEK 2022,  Riders NOTEBOOK,  Spring,  Ugens PEEK'er

2022 har været det vildeste år!

År 2022 vil nok være et af de år jeg har allersværest ved at glemme. Jeg anser generelt ikke mig selv som værende synderlig heldig, men lige i år føles det som om at alt bare er vendt til det bedre. Jeg har svært ved helt at beskrive hvor fantastisk det hele har været for mig, så jeg vil i stedet prøve at fortælle om de forskellige ting og milepæle jeg har oplevet i løbet af 2022 som virkelig har sat sine spor og givet mig glæden og selvtilliden tilbage.

 

Jeg startede året ud med at være hesteejer. Felix købte jeg jo 2 dage før årsskiftet, så alting var stadig nyt da vi ramte 2022. Det har været den vildeste rutsjebanetur at være hesteejer, men jeg knuselsker det og ved at det er her jeg hører hjemme. Tanken har altid skræmt mig, men med Felix føles det hele bare så rigtigt. Udover at det er gået super godt med at være ejer, så er tilridningen også gået over al forventning! Jeg har gjort så mange ting selv –  bare det at være den første til at sidde der føles så urealistisk. 

 

I løbet af året stod min elskede Audi desværre af. Det havde været 6 gode år i dens selskab, selvom jeg godt nok har bandet og svovlet den langt væk med alle de underlige ting der hele tiden skulle fikses. Til sidst blev det for meget, og vi satte jagten ind på ny bil. Heldigvis har jeg et fantastisk bagland, så med noget kompetent hjælp fik mig og min kæreste underskrevet købsaftalen på en Renault Megane med træk på. Det betød at jeg nu selv kunne køre mine heste rundt! Når altså vi lige får trailerkørekortet i hus, men den opsparing arbejder vi på 🙂

 

På Buller-fronten gik det også helt vildt godt i år! Vi kom for alvor igang med ridningen igen efter 2 skader, vi fik sprunget igen for første gang i 2 år, han kom på sommerferie ude ved Felix hvor vi havde vores livs eventyr og her for ikke så længe siden flyttede vi opstaldningssted og han er nu kommet ud i en stald hvor vi har den vildeste natur til rådighed! Det er alt jeg nogensinde har drømt om at få mulighed for med Buller, og at det skete på 1 år er fuldstændig uvirkeligt. Næste år håber jeg også vi får vores stævnedrømme opfyldt, men det skal nok komme, det er jeg slet ikke i tvivl om.

 

I april i år tog vi også den lange vej ned til Thailand. Jeg har aldrig rigtigt rejst før jeg blev ældre, og det har været minimalt hvad mine forældre og jeg har været ude og se. Mine svigerforældre elsker dog at rejse, og da de inviterede os en tur til Thailand kunne vi næppe takke nej! Det var den vildeste tur nogensinde! Det er i hvert fald en ferie jeg næppe glemmer, og jeg drømmer allerede om at tage tilbage en dag.

 

På uddannelses- og arbejdsfronten er det også kun gået fantastisk. Jeg er endelig blevet færdig med min uddannelse og kan officielt fra januar kalde mig uddannet mediegrafiker. Derudover har jeg fået en fastansættelse på min elevplads, så jeg glæder mig til at kunne fortsætte som fast medarbejder i huset fra næste år af. Det er det bedste sted jeg nogensinde har arbejdet, og jeg er så utroligt glad for min chef og kolleger – og ikke mindst at jeg kun har 5 minutter på arbejde. Det kunne ikke være mere perfekt at jeg fik lov til at fortsætte netop dér.

 

Hvis i har læst alle mine indlæg (hvilket jeg næppe tror der er chance for haha) så ved i også at jeg er horror skuespiller. Det er dog mest i efteråret når vi har vores Haunted House åbent i Vejle, men hele 2 gange i år har jeg formået at blive booket som skuespiller til andre events, og hvis det ikke er noget der booster ens selvtillid og giver en et kæmpe skulderklap, jamen så ved jeg ikke hvad det er! Jeg har altid haft en lille drøm om at være skuespiller, men egentligt aldrig troet jeg havde evnerne for det, men efter at have fået lov til at prøve det af i selskab af et team af kompetente instruktører og medskuespillere har jeg virkelig fået blod på tanden til at fortsætte! Jeg holder mig dog i boldgaden med horror, da det virkelig er et felt jeg holder meget af, så hvis i skulle få lyst til at opleve det live så er jeg på vagt alle weekender i Dystopia i år – jeg lover jer det er en oplevelse i sent vil glemme 😉

 

Sidst men ikke mindst så har hele det her PEEK-eventyr sat kæmpe spor! At blive valgt som Ugens PEEK’er hele 2 gange er mere end jeg havde turdet håbe på! Især fordi der sidder et dommerpanel og læser med og udvælger,  hvilket har betydet at det har været lige netop mine indlæg der har udemærket sig. Derudover har det bare været super fedt at kunne dele åbent og ærligt om forskellige emner, også de svære, samt at få så meget støtte og så mange skulderklap fra alle de andre PEEK’ere! Tusinde tak for jer! Jeg håber at kunne skrive PEEK-finalen ind i mine sejre for 2022, og ellers må jeg tage revanche næste år 🙂

 

Alt i alt har det her år i hvert fald været det bedste år jeg længe har haft! Og jeg kan slet ikke vente med at se hvad næste år bringer, især af oplevelser med både Felix og Buller <3

 

fb-share-icon

Mit navn er Line, jeg er 26 år og bosat i midtjylland. Jeg har været bidt af en gal hest lige siden jeg kan huske, men det er først for 6 år siden jeg fandt en part i nærheden som jeg kunne viderudvikle mig på. Sidste år købte jeg min allerførste hest, og selvom jeg har været i rideverdenen i 20 år er der bare så mange nye ting man skal lære, når størstedelen af ens ridehistorie stammer fra rideskoler. Dette bliver derfor min historie, fra start til nu, hvor jeg vil fortælle om alle de ting jeg lærer undervejs, alle de spørgsmål der kommer som førstegangshesteejer og alle de ting jeg ville ønske nogen havde fortalt mig før jeg købte hest. Jeg ønsker at skabe et forum uden for meget filter, så I kommer med bagom kulissen på både godt og ondt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *