Spring

Første køretur med trailerkortet i hus

Trailerkort

Når man er ung hestepige, og lige er fyldt 18, så er trailerkortet et must have!

I mandag bestod jeg kørerprøven for trailerkort, og i dag var vi afsted til træning med hestene, og jeg fik æren af at sidde bag rattet.

 

Øvelser gør mester

I de sidste par uger har mig og min mor været ude at øve at bakke med traileren. Efterhånden som man får erfaring med at kører i bil, jo mere afslappet bliver man ved at kører bil. Men i dag fik jeg lov til at kører med hestene omme i traileren. Må sige jeg klarede det ret godt. Hestene stod så pænt, og kørerturen gik glat.

Afsted til stævne helt selv

Så på lørdag skal jeg afsted til stævne igen, denne gang skal jeg dog afsted helt selv. Så ingen kære mor. Jeg glæder mig og er sikker på det bliver en god tur. Så må vi se hvordan den der parkering går. Ellers så skal der nok være nogle mænd ude på stævnepladsen, der kan fortælle mig hvad jeg skal gøre.

Dagens træning

Hermed lige vedhæftet en video fra dagens træning

Du skroller igennem de sociale medier, og vupti så er du endt her. Min store drøm er at komme ud og starte S i springning. Dog er jeg allerede trådt ind i de voksnes rækker i og med at jeg er fyldt de 18. Så jeg er i fuld gang med at blive en kylling. I er velkommen til at følge med på vejen til S, for når jeg har sat mig op til en ting, så skal det ske!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *