fbpx
Pavo,  PEEK 2020,  Spring

IEP Showjumping

Hejsa!

Og velkommen til mit første indlæg. En blog som vil fokusere på springning, avl af rideheste og alle de titusinder af problemstillinger vi støder ind i. Men først af alt, en lille præsentation af mit “team”

 

Cayenne “Karen”

Dv hoppe f. 2007 e. Crelido. Mig og Karen har dannet makkerpar i et par år efterhånden. Karen er min venindes hest, som jeg er så heldig og træne og konkurrere sammen med, da hun selv er på barsel.

Vi har efterhånden redet mange stævner i både spring og dressur, hvilket Karen gør med bravour! I springning er vi placeret optil Mb på B-niveau, og i dressur har vi vundet LB (det er ikke ligefrem der vores fokus ligger). Karen er en speciel dame med egne meninger, men giver mig utrolig mange gode oplevelser og et hav af erfaring jeg aldrig ville være foruden.

 

 

Amidala “Ami”

Dv hoppe f. 2019 e. Action Man Z/Carano. Amidala er kun 1 år, og hjemmeavlet. Hun er et drømmeføl efter en hingst jeg tror kommer til og gå de aller største klasser: Action Man Z. Amidala er født brun, men allerede skimlet rigtig meget. Jeg glæder mig til fremtiden med denne bestemte dame, og håber mine forventninger indfries. I mellemtiden nyder hun livet og vokser dag for dag.

Amidala har gennem sin opvækst været fodret med Pavo Podo Grow, og er nu på Step 3.

Quintessential “Røde”

Røde er en 3 års hannoveraner vallak e. Quintet. Faktisk er hans mor placeret i 1.45m klasser, og morfar har gået 1.60m. Røde købte jeg af en veninde i 2019, efter og have savlet over ham i lang tid. Han har et fantastisk sind, og skal helst være med der det sker hele tiden. Vi har startet tilridningen, og håbet er at han bliver klar til 4-års springklasser næste år.

Røde bliver kaldt “stalden labrador”. Han spiser _alt_, også gerne træktov og

 trenser. Hans personlighed hører til sjældenheden, og man kan ikke andet end at holde af denne hesten!

Røde fodres med Pavo ease&excel, da han har en lidt sart mave. Jeg håber at vores foderændring og rigtig træning kan hjælpe os hele vejen til de store springklasser i fremtiden.

Hans indstilling til opgavene og træningsglæde gør det hele ihvertfald ret meget sjovere for både hest og rytter!

 

 

Queen Bee “QB”

Stalden dronning og diva… QB er en 3 års DV e. Quarz Ask  som jeg selv har avlet. QBs mor er min tidligere springhest, som jeg red optil 1.30m klasser på. En meg

et speciel hoppe – jeg tror ikke det er mange som forstår mit avlsprojekt lige her. Men jeg har troen på denne lille hesten, og om ikke andet er hun et fantastisk fyrværkeri hver dag. QB er født og opvokset i min baghave, og vi har en kemi som ikke kan sammelignes.

Tilridningen har startet, og som sin mor – så giver hun grå hår og endnu flere bekymringsrynker… Hun har også en tendens til og blive lidt tyk, så foderet skal tilpasses for og holde vægten. Heg  Men mon ikke det hele lykkes i sidste ende.

 

 

Det var alt for denne gang, og hvis du er nået helt hertil, så takker jeg for at du gad og læse med!

/Ida

 

Jeg er 29 år gammel, bor i Aalborg, og avler heste til eget brug. På nuværende tidspunkt har jeg 4 heste: Cayenne- 13 års DV e. Crelido. Quintessential- 3 års Hannoveraner e. Quintet. Queen Bee - 3 års DV e. Quarz Ask. Amidala - 1 års DV e. Action Man Ask.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *