fbpx
Blue Hors,  Catago Equestrian,  Dressur,  ECCO,  Pavo,  PEEK 2019,  PEEK NEWS,  Spring

PEEK finalister 2019

SÅ er dagen kommet, som vi alle har ventet på! Finalisterne er fundet til dette års PEEK-finale. Det har været en stor fornøjelse, at følge jer alle gennem konkurrencen. Det har jo været lidt anderledes i år, da konkurrencen har skiftet platform og har fået sin helt egen blog her hos Riders NOTEBOOK – i stedet for at bruge Facebook.

Vi på redaktionen hos Riders NOTEBOOK er meget imponeret over, hvordan I som deltager har taget imod konceptet. Vi tror på, at det for jer som deltager, men også for PEEK-partnerne har skabt større gennemsigtighed og et bedre flow. Det er skønt at se, hvordan I tager de forskellige indlæg til jer, og ikke er blege for at bidrage til hinanden i form af kommentarer. Det har været fantastisk at følge med i, hvordan I med åbne arme har favnet det nye koncept og delt jeres tanker og erfaringer om stort og småt og på godt og ondt. Sammen får I skabt noget fantastisk indhold til bloggen, som vi alle kan få glæde af.

Hvis du har fået smag for det at skrive på bloggen, kan vi sagtens hjælpe dig med at oprette din helt egen, som du kan fortsætte med – og bare rolig, alle dine indlæg her på PEEK’s blog kan vi sagtens importere til den nye, så du også har dem der. Feedback omkring konceptet med bloggen eller PEEK-konkurrencen generelt vil vi meget gerne høre, derfor er du meget velkommen til at skrive en mail til info@ridersnotebook.dk

Finalen

Finalen afholdes igen i år på Blue Hors, Tørskindsvej 70,7183 Randbøl.
Det hele løber af stablen d. 14. december 8:30-14.  På finaledagen kommer de 10 finalister til at prøve kræfter med den store arena på Blue Hors, hvor de vil blive vurderet og vejledt i deres disciplin. Her kigger dommerne ikke kun på hvor højt ens niveau er, men lige så meget hvad udviklingspotientialet for ekvipagen kan være. Finalisterne er ikke alle på samme niveau rent ridemæssigt, men det skal der også være plads til, vi kan jo ikke alle være ens. Derfor lægges der i bedømmelsen også vægt på hestevelfærd, stil og helhedsindtryk af ekvipagen.

Finalen består af to dele, efter finalisterne har været en tur på hesteryg, skal de ind til en samtale med PEEK-partnerne. I denne del af finalen ønsker PEEK-partnerne blot at lære dig lidt bedre kende, samt spore sig ind på, hvad dine drømme og ambitioner for dig og din hest er. Gennem hele dagen vil dommerne bedømme din præstation ud fra forskellige kriterier fra 1-5, og når dagen er omme,  udnævnes 2 vindere af sponsoratet – en springrytter og en dressurrytter.

Vi håber, at finalisterne uanset hvad vil nyde denne dag, og vi håber de får en stor oplevelse- det vil vi gøre alt for!

 

PEEK-finalister 2019

Dressur 
Christina Gaba
Helle Hjelm Hansen
Lykke Hvid
Mette Guldberg
Rie Obling

Spring
Caroline Palmgren
Dorthe Sevadsen Fallet
Laura Larsen
Michelle Tovgaard
Rikke Kristensen

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *