B0 sløjfer
Blue Hors,  Catago Equestrian,  ECCO,  Pavo,  Spring

Stævne opdatering #6

I dag tog vi endnu en gang til et lille spring stævne, denne gang med Sylvfin. Der var pyntet fint op til jul, med juletræer, gran langs barrieren og julelys. Samt nogle nisser ved siden af springende. Vi startede 2x B0, da der for det første ikke rigtig var andet vi kunne starte. Men også fordi vi 14 dage før havde koncentreret os om dressuren igen. Der red vi LA1 og LA2, som i kan læse mere om HER.

Opvarmning

Vi opvarmede på et lille ende stykke inde i hallen. Som var omkring de 20x20m måske 20x25m, da de havde flyttet dommerhuset siden sidst vi var der.

Der var ikke meget plads til at opvarme i, når folk bare skridtede rundt som det passede dem på kryds og tværs. Men vi fik opvarmet, han var en smule tung. Men det kan være fordi han følte sig trykket mellem de store heste. Men ellers så sprang han godt.

1. RundeB0 sløjfer

Han havde et rigtig godt tempo hele vejen rundt og han sprang med fint overskud. Det eneste der er at sætte en finger på i denne runde, er ved spring nr. 3.

De havde valgt at sætte en lille nisse op, lavet i 10mm PVC med et billede på. Springet stod helt ude ved barrieren og nissen var på højre side af springet. Når man skulle ride på den fra højre side. Sylvfin synes den var meget farlig. Så han stoppede helt op og gik næsten helt sidelans. Men vi fik styr på det og jeg fik ham redet frem, så vi ikke fik et stop. Springet var selvfølgelig også lige 10cm højere end den skulle have været. Men han sprang med stort overskud og kom fejlfrit over!

Ellers en rigtig fin tur og jeg er meget tilfreds!

2. Runde

Den mindede meget om første runde. 3. Spring kom vi dog lidt bedre på og det var den rigtige højde denne gang. Ellers havde han et rigtig godt grundtempo og sprang igen med godt overskud.

Igen meget tilfreds med denne tur også!

Bonus

Rideklub en havde valgt at give en lille præmie, til dem der red med nissehue. Om det var hesten eller rytteren måtte man selv om.

Nysgerrig som jeg jo er, valgte jeg at tage en nissehue på min hjelm. For der stod jo ikke hvad man fik, så det skulle jeg da selvfølgelig finde ud af.

Så da jeg havde redet mine 2 runder, gik jeg ind og modtog min præmie. Det var en julekalender!

Mine tanker

Efter alt dressuren er jeg glad for de gode runder han har haft. Han springer både med overskud og et godt tempo. Hvilket er så dejligt. Grunden til vi har taget B0 er mest for at få en god runde.

Næste år begynder vi at lede efter nogle andre metode klasser. De er dog lidt svære at finde nogle gange, da de klasser jeg starter mest kører i metode B0.

Det var vidst sidste stævne opdatering inden PEEK finalen! Som jo bliver holdt i næste weekend.

Håber i vil læse med i næste indlæg!

Hej Mit navn er Rikke. Jeg har en 4års vallak som skal til og igang med ridning, en 2års hingst som jeg er ved at vinde tilliden til og gøre klar til tilridning om et par år, en 8års vallak som jeg selv har tilredet, vi har haft debut i 90cm spring og LA2 dressur. En dårlig tempereret rytter, vil aldrig kunne lave en god tempereret hest. Mit fokus er, at hest og rytter trives sammen som ekvipage, og målet er at nå så langt i dressur og spring, som vi overhovedet kan. En glad hest er en god hest.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *