Pavo,  PEEK NEWS

Uge 41: Ugens PEEK’er

Her i uge 41 er det Michelle,som er blevet udvalgt som Ugens PEEK’er. Michelle har i denne uge delt sine tanker og refleksioner om et meget aktuelt emne, nemlig frygten for at lande midt i en ‘shitstorm’ på nettet, og hvordan man hurtigt kan lade denne frygt tage kontrollen over, hvad vi tør dele med hinanden. Men som hun skriver afslutningsvis i indlægget, så ønsker vi jo alle kun det bedste for vores heste, ‘det bedste’ kan bare godt være forskelliget, og det er også helt okay. Det skal vi bare alle huske på, inden man dømmer andre – især på nettet.

Michelle har også delt indlægget Det er faktisk ikke så nemt at undervise andre, som du tror i denne uge. Her fortæller hun lidt om, hendes erfaring med den udfordring der kan være, i forbindelse med forsøget på at viderformidle ens egne ride-visioner til andre – det er faktisk ikke altid så nemt, som det lyder, alle heste og ryttere er jo forskellige.

Stort tillykke! 

Ugens præmie

Pavo står for præmien her i uge 41, og Michelles firbenede venner kan se frem til at blive forkælet med lækre sunde hestebolcher.

Pavo Healthy Treats er sunde og smagfulde godbidder, som du kan give din hest eller pony som en belønning. En lille ekstra ting du kan give din hest, f.eks. efter ridning, eller en belønning under arbejde. Mange godbidder er smagfulde, men indeholder- ligesom slik til mennesker – ofte usunde ingredienser, som sukker og korn.

Det er noget man helst ikke vil give sin hest for meget af. Det er med god grund at vores Pavo Healthy Treats kaldes sunde: de smager rigtigt godt og er lavet af 100% rene naturlige ingredienser, uden korn og kunstige substanser. Takket været de naturlige ingredienser, er sukker og stivelses-indholdet lavt, hvilket gør at du trygt kan belønne alle heste og ponyer med en smagfuld Pavo Healthy Treat! Selv hvis din hest har metaboliske problemer, er overvægtig eller skal have så lidt sukker som muligt, er det en ”sikker” godbid at give.

Pavo Healthy Treats kan tilbyde lidt til enhver smag, da man både kan få hestebolcherne med; æble, gulerod, brændenælde, hørfrø og rødbede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *