fbpx
ECCO,  PEEK 2022,  PEEK NEWS

Månedens Peek’er

 

Vi siger det igen og igen. I er simpelhen for vilde. I lørdags startede afstemningen, hvor i skulle stemme om, hvem der skulle være månedens PEEK’er!

På under 2 døgn er der afgivet mere end 240 stemmer! Det er så vildt. Her på siden levere i det ene fede indlæg efter det andet. Det er så fedt at følge med! 😃

 

Månedens PEEK’er

Stemmerne er blevet talt op, og denne måneds vinder er Jasmin Bahnsen!🥁

Dermed har Jasmin vundet et gavekort på et par sko fra Ecco.

 

Den flittige blogger

Jasmin har ikke være på den lade side. Det ene fantastiske og inspirerende indlæg efter det andet kommer frem på siden. Det der kendetegner Jasmin er at hun er ærlig, oprigtig og åben. Der bliver ikke holdt noget tilbage og hendes liv har ikke altid været det nemmeste, men her har hestene hjulpet hende på vej.

Dette kan man blandt andet læse i hendes seneste indlæg, omkring hendes kære pony der ikke ønskede at dø, trods af modstand.

Eller Jasmins indlæg, hvor hun ærligt fortæller om hvordan hun opførte sig overfor sin mor, da hun havde købt en pony til hende på et marked. Ærligt Jasmin det kræver mod at fortælle så ærligt om den oplevelse, de fleste ville have pyntet på historien 😉. Selvom mange stadig ser den slags opførsel ude rundt omkring til ridestævnerne, eller andre begivenheder ikke sandt🧐?

Stort tillykke til Jasmin, det er så fortjent🥳.

Drømmer du om at blive månedens blogger næste gang, så er der ikke andet for end at få gang i bloggerlivet, og skrive nogle gode indlæg, hvor du ærligt fortæller om et emne du har berørt i dit liv. Det er kun fantasien der sætter grænser 😃.

 

Dette er første gang vi har månedens peek’er med, så vi tager gerne i mod ris og ros, så vi kan gøre det endnu bedre. Så hvis du har en god ide til nogle optimeringer, så skriv endelig til [email protected]👍🏻

fb-share-icon

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *