Blue Hors,  Catago Equestrian,  Dressur,  ECCO,  Pavo,  Spring

Det er ikke kun heste jeg springer 😃

I morges tog min mor og jeg ud til Fredensborg, hvor vi mødtes min bedste veninde. Som jeg har kendt i wow 15 år nu. Vi skulle nemlig til vores første agility træning med vores hund Mille. Og vi havde bare den bedste hjælp til dette, nemlig min veninde Sabine. Og hun havde også taget hendes søde hund Jamie med. Så Mille og Jamie kunne lege og træne sammen.

Jeg har været til et par agility stævner med min veninde og hendes hunde. Og har altid synes det er så facinerende, at se hvordan hun lærer sine hunde alle de ting.

Der var en dag, hvor jeg var med at se hende og hendes hvalp My træne. Jeg nævnede at  det kunne være sjovt at tage Mille med, og om jeg måske måtte prøve at løbe med Jamie. Sabine var helt med på det. Så hun bookede hallen. Vi var så ude og træne med hundene imorges.

Det var milles første tur nogensinde, hun gjorde det bare så fint. Man kunne virkelig se på hende, at der var rigtig mange indtryk for hende. Hun sprang bom på jord, og løb igennem tunellen. Mille var dejlig træt, da hun kom hjem. 😀

Og det var også min første tur til at løbe med Jamie. Jamie er bare en fantastisk dejlig hund. Han er rigtig en pleaser, minder meget om min hest Cappuccino. Som bare gøre alt hvad han kan for sin ejer 🙂 Jeg fik et rigtig indblik i hvordan min veninde løber med ham. Det er virkeligt ikke så nemt som man tror.

Konditionen bliver ihvertfald sat på prøve ;)hehe Hold da op, han kan løbe stærkt. Jeg er også vildt imponeret, hvor meget lydighed der kræves. Og Jamie er ihvertfald lydig, hurtig og god til springe. Og det kræves meget af løberen, at give de rigtige signaler med hænderne til sin hund, og man skal være hurtig 😀

Jeg kan se der er en masse lighed imellem ridebanespringning og agility. At du får udviklet et partnerskab med din hund/hest. Hvordan du springer forhindringer, og hvordan du giver signalerne til din hest/hund.

Agility er et engelsk ord og betyder behændighed. Agility er en sport for hund og fører, hvor disse 2 udgør et team. De springer en bane med forskellige forhindringer med spring slalom, vipper, tuneller osv. Reglerne er lidt ligesom ridebanespringning du skal have så få fejl som muligt og så hurtigt som muligt. Og det er bare ekstremt underholdende/sjovt.

Nu hvor det er vintersæson er jeg bare super glad for træningen skal holdes indendørs. Det var godt nok en våd og kølig dag idag. Så det er altid rart, at kunne træne under tøre forhold. Nu hvor vinteren har kommet, så skal hundene også holdes varme, når de skal ud i kulden.

Det bedste til at gøre dette er et Catagos dækken. Det er lige netop dette, som min veninde har til hendes hvalp My. Og hun kan kun anbefale det stærkt.

Det er et dejligt dækken, det sidder godt på hende og kan spændes godt ind til hendes slanke krop, samtidig med at hun holder varmen godt før og efter træning. Det er ikke kun heste Catago holder varme, de holder også vores hunde varme.

Knus fra Blomst 🙂

En lille video af Jamie og jeg 🙂

Mine Indlæg 🙂

“Never give up on something, that you can’t go a day without thinking about” – Churchill

The Beginning of life

Fit for Fight

Bake someone Happy

Bom øvelser for alle!

Travlhed i hverdagene

Time for a haircut 🐴✂️✂️

Fællesskab🐴

Grundridning uden forstyrrelser

Hej!! Mit navn er Christina og jeg er 27 år gammel. Jeg rider ridebanespringning, og er fultidsansat i SuperBrugsen Gilleleje. Til dagligt rider jeg min hest Cappuccino, som er en 14 års holstener. Og jeg har også en 2 årrig hingst efter min hoppe Ballerina. Han hedder Senjor Balou <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *