Dressur,  ECCO,  Pavo

Gribskovmester 2019 – SÅDAN!!!

Det Lykkedes!!

-hvor er jeg bare glad og stolt..

Søndag gik finalerne i Gribskovmesterskabet og begge heste var bare så dygtige….  Her får I lige dagen i billeder…..

Jeg starter altid med at gøre hestene klar i god tid. Oftest sørger jeg for at de er vasket og har fået ordnet man og hale dagen for inden så de “bare” skal have ordnet hove, strigles og flettes på dagen. Jeg beregner altid 1 time pr. hest samt 1 time til det løse når jeg skal afsted. Og selv om jeg altid synes at jeg hat god tid når jeg starter, så ender det altid med at jeg alligevel synes jeg har lidt travlt til sidst…

 

Tid til hygge skal der være… Specielt Fabienne elsker opmærksomhed og kærlighed. Så lykken er når Sia er med i stalden og der er eksta tid til at nusse….

 

Specielt at kysse er Fabienne god til, derfor har hun gennem de sidste mage år blandt andet haft kælenavnet “kyssehesten”…. (når ja og derud over også “Fede F” og “prinsesse hesten” – kært barn har jo mange navne). De to kan stå i langggggg tid og kramme nusse men pludselig synes Fabienne at hun skal give tilbage og det synes Sia er ret så sjovt…!!

 

 

De rigtige madpakker til hestene er et must. Jeg sørger altid for at have ekstra meget wrap med når vi skal afsted. Det er super vigtigt at de hele tiden har noget at tygge på, både under transporten og når de står i vognen og venter…. Til det formål er poserne fra PAVO geniale! Der kan være en masse i dem, de er slidstærke og så er de også FLOTTE!!!!

Ud over wrap har jeg altid mash med, og på de aller varmeste dage også speedi beat med til dem. Dermed sikre jeg mig at de lige får fyldt væske og energi depoterne op når de er færdige på banen. Jeg er kæmpe fan af de små poser man kan købe til div. messer, de er bare så nemme lige at have med på tur….

 

Så skal der læsses… Begge heste er heldigvis super søde til at gå ind i vognen og står dejligt roligt når vi kører…

 

 

Første hest på banen var Fabienne i LA5. Hun startede med at være lidt oppe at køre da hun først kom ud af vognen, men sådan er hun ofte så det tager jeg ikke så tungt. Jeg ved at så snart jeg er i sadlen så slapper hun af og lytter så derfor løber vi bare lidt med rundt under opsadlingen selv om andre måske tænker det er lidt skørt :0)

Turen idag gik super fint. Hun var afslappet og med mig hele vejen rundt, selv om hun også lige skulle vrinske nogen gange under vejs. Vi har stadig lidt udfordringer med at lave pæne og ens parader og vores traverser skal have lidt mere bøjning og flyde lidt bedre! Men det skal nok komme…

 

Resultatet blev 72,25 og vinder af årets Gribskov mesterskab!!

 

Jeg elsker når der er præmieoverrækkelse til hest.. Det er bare lidt ekstra festligt. Det der med at få et fint dækken på og få lov til at ride en runde i galop til musik det er altså bare sjovt….

 

Men, men, men idag var præmieoverrækkelse til hest også bare en tidsrøver, for Don Juan skulle gå klassen efter så da jeg hoppede af Fabienne efter præmie overrækkelsen havde jeg pludselig kun 19 minutter inden Don Juan skulle på banen… Heldigvis er hestemennesker søde, så flere tilbød deres hjælp i forhold til at trække rundt med både den ene og den anden hest så det hele kunne lade sig gøre….

 

Trods kort opvarmning gik han til opgaven i stiv arm. Vi havde hjemmefra besluttet at prøve at ride lidt mere til idag, velsiddende at det både kunne give pote i form af en mere powerfull form men også blive en udfordring i forhold til præcision og stabiliteten i øvelserne. Overordnet bar det nok en meget godt beslutning. Vores changementer og øgninger blev helt klart bedre af det, mens skridten desværre stadig er vores udfordring. Alt i alt endte vi på 65,27 % og en anden plads så det er vi meget tilfredse med for nu…

 

 

Hjemme igen.  Så er det putte og belønningstid. Da vi kom hjem fik hestene et dejligt bad og blev til slut tørret over med NAF Cooling Wash, hvilket både har en kølende og en muskelafslappende og helende effekt. Dernæst stod den på endnu et lille måltid iblandet ekstra elektrolytter og E-amino……

 

Tusinde tak til Gun og Country for det fine æresdækken og to flotte gavekort… Jeg glæder mig til at kigge op forbi jer i næste uge og forkæle mine heste med lækkerier fra jeres skønne butik….

 

 

Så alt i alt har det bare været en RIGTIG DEJLIG DAG!!!!!

– næste mål er stævne i Sverige og DM hold!!

 

Video af Fabiennes Ridt:

Hej med dig.... Du kender mig højest sandsynligt ikke, men det kommer du måske til hvis du har lyst til at følge lidt med her på bloggen... For at du får en lille fornemmelse af hvem jeg er vil jeg lige benytte lejligheden til at fortælle dig det grundlæggende. Jeg hedder Rie Obling og er i skrivende stund 37 år gammel. Jeg har redet siden jeg var 9 år og købte selv min første pony (Lotte) da jeg var 12 år gammel. Selv om nogen måske vil mene at jeg er ved at være for gammel til den slags, så går jeg som så mange andre ridepiger med en indre drøm om en dag at ride grand prix. Måske lykkedes det en dag, måske ikke. Det vil kun tiden vise... Så følg med her på blogge så ser vi om min drøm en dag bliver til virkelighed....

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *