fbpx
Blue Hors,  PEEK 2019

Livet med en hest, med sur stråle. Det skal være nemt og effektivt

Sur stråle er noget som enhver hesteejer kender, og nærmest frygter. Sur stråle kommer fra den ene dag til den anden, og vupti så har man en lang kamp forude.

Belondo har altid døjet med sur stråle. Aldrig så voldsomt at han blev halt, men nok til at det i hvert fald ikke var helt godt. Derfor står han også på træpiller hele vinterhalvåret. For dermed at skåne hans hov mest muligt.

Der skal behandling til

Jeg havde egentlig opgivet at behandle på Belondos sur stråle, for det stoppede aldrig. Men især nu hvor han er rundet de 15 år, så er det endnu vigtigere at behandle hans sur stråle. Så jeg ikke slider unødigt på hans ben.

Utallige muligheder af behandlinger

Igennem årene har jeg prøvet lidt af hvert. Blåsten, den lilla spray, alt muligt der skulle smøres i, Blue Hors Hoof Tar og meget meget mere. Det jeg synes der var ens for nærmest alle var, at det hele krævede en hel masse forarbejde, og ikke mindst pleje i det daglige. Det hele tog bare en masse tid.

Egentlig var jeg gået godt igang med Hoof tar, som på billedet overfor. Jeg var ganske godt tilfreds. Det var ganske nemt, bare at trykke Hoof tar ned i hoven, også bum done. Jeg var fint tilfreds, det var nemt, dog krævede det lidt kræfter at få trykket det ordentlig ud, da det ikke var så flydende.

Det skal være endnu nemmere

Blue Hors skuffer ikke. De har lige haft 25% salg her den seneste måned. Derfor skulle jeg lige ind og have lidt plejeprodukter til drengene. Derfor fandt jeg lige et nyt produkt!

Blue Hors Thrush Care Spray. Nu har jeg brugt det 3 gange, og det er bare nemt. Løft hoven, rens den ligesom når du normalt renser hove, også bare spray det på, done! Nemmere bliver det ikke vel🤩. Dog kunne man godt vaske og ordne hoven endnu mere, men det er bedre at gøre lidt end ingenting!

 

Tips og tricks

Nu er jeg selv kommet godt igang igen med behandling af sur stråle på Belondo, har i nogle gode tips og tricks, så det bliver endnu nemmere og ikke minst hurtigere?

 

Du skroller igennem de sociale medier, og vupti så er du endt her. Min store drøm er at komme ud og starte S i springning. Dog er jeg allerede trådt ind i de voksnes rækker i og med at jeg er fyldt de 19. Så jeg er i fuld gang med at blive en kylling. I er velkommen til at følge med på vejen til S, for når jeg har sat mig op til en ting, så skal det ske!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *