Blue Hors,  Catago Equestrian,  Dressur,  ECCO,  Pavo

STOR CADEAU!!!!

Første besøg hos Fabienne!

Tak for jeres støtte – hvor har I bare været søde….

Over 500 har været inde og læse mit sidste indlæg hvor jeg beskrev hvorfor jeg havde valgt at sende min lille prinsesse i ridning for at lære changementer. Som jeg skrev var det en mega svær beslutning at tage, så det at så mange har skrevet søde og forstående hilsener til mig det betyder virkelig meget for mig. Det lyder måske kliche agtigt men det er bare så rart at blive forstået……

Idag var jeg nede forbi hende på vejen hjem… Jeg havde helt sommerfugle i maven da jeg kørte fra arbejde og havde næsten lydt til at bryde alle fartgrænser på vejen… Hun stod fint i sin boks da jeg kom og brummede på sin helt egen måde da hun så mig. Jeg ved ikke om det var mig eller de to poser med hhv. æbler eller gulerødder jeg med hun blev mest glad for at se? Jeg vælger at tro på det første :0)

Michala har været fantastisk!!! Hun at rummet “Rie 10 år” og hver gang jeg har undskyldt mine mange forsikringsspørgsmål eller haft tegn på tårer i øjenkrogen så har hun bare givet udtryk for at “det kan hun da godt forstå” og at det er “helt naturligt”. Ydermere har hun givet sig tid til at sende billeder og updates til mig på messenger – så hvad kan man ønske sig mere.

Idag var 3. gang hun red hende og tilbagemeldingen ind til nu er at “hun er virkelig god at ride på”. Michala kunne genkende de beskrivelser af hende jeg havde givet og tænker som jeg at hun er helt klar til at lære de changementer. Det der gjorde mig aller mest stolt var egentlig at hun sagde at hun ikke følte at hun var nød til at ligge noget som helst om for at komme igang med træningen af changementerne, at hun synes hun var meget velredet og at vi nok red meget ens! DET ER DA EN KÆMPE CADEAU! Så hun var meget optimistisk omkring projektet….

 

Så alt i alt er der kun positivt at sige om forløbet til nu….

På fredag skal jeg se Michala ride hende og det glæder jeg mig rigtig meget til!

Tak til Michala og tak til ALLE jer der har støttet mig!!

I er de BEDSTE…

 

Hvis du også kunne have lyst er her en samlet oversigt med link til de indlæg jeg til nu har skrevet i forbindelse med Peek konkurrencen…. :0) Jeg ville blive meget glad hvis I ville følge med på denne rejse!

#1 – Peek – Tilbage til eventyret! (video)

#2 – Vi vandt over fluerne, men table klassen (video)

#3 – Ja tak! -en hest med tænding. (video)

#4 – Tilridning af søhest! (Sjov Video)

#5 – Gribskovmester 2019 – SÅDAN! (video)

#6 – Hjemmelavet hygge. (Video)

#7 – Bør’ man stikke en rask hest?

#8 – Jeg kryber til korset!

#9 – Forsiden af din krop er stærkest!

#10 – Holdet er sat til DM!

#11 – Må man presse sit barn?

#12 – #1 DM video blog (video)

#13 – #2 DM video blog (video)

#14 – #3 DM video blog (video)

#15 – Tiden er inde til en ny pilot!

 

 

Hej med dig.... Du kender mig højest sandsynligt ikke, men det kommer du måske til hvis du har lyst til at følge lidt med her på bloggen... For at du får en lille fornemmelse af hvem jeg er vil jeg lige benytte lejligheden til at fortælle dig det grundlæggende. Jeg hedder Rie Obling og er i skrivende stund 37 år gammel. Jeg har redet siden jeg var 9 år og købte selv min første pony (Lotte) da jeg var 12 år gammel. Selv om nogen måske vil mene at jeg er ved at være for gammel til den slags, så går jeg som så mange andre ridepiger med en indre drøm om en dag at ride grand prix. Måske lykkedes det en dag, måske ikke. Det vil kun tiden vise... Så følg med her på blogge så ser vi om min drøm en dag bliver til virkelighed....

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *