fbpx
Dressur,  Pavo,  PEEK 2019

Solen skinner og der skal energi til!

Pyhhh der er bare varmt at ride i disse dage.☀️🐴☀️

Mange vælger at ride tideligt om morgenen eller sent om aftenen disse dage.. Og det forstår jeg så godt! For pyhhh hvor jeg svedte idag efter bare en hest!

Men når man har tre heste der skal motioneres så kan man altså ikke dem alle tidligt om dagligmorgenen eller efter kl. 20 🙈 Så her er det bare om at hoppe i sommertoppen, hanke op i vandflasken og afsted! 💧💦

Men det kræver lige lidt ekstra at kunne ridetur i den varme. Det tror jeg faktisk gælder for både mig og hestene. Ligesom at vi mennesker ind i mellem føler vi er ved at gå sukkerkolde og oplever at et glas kold saft nærmest er en genoplivning så tror jeg også at hestene har gavn af et godt glas “hestesaftevand” når de har knoklet! 🥤💪🏼🐴💨

Derfor er dette produkt fra Pavo i alt fald et at mine summer musthaves!!!💞 Det er nemlig ikke nok med væske alene, sukker og saltbalancen er ligeså vigig for at hestenes celler kan fungere og regenerer som de skal! Faktisk er saltbalancen medvirkende til at hestene overhoved kan holde på den væske de indtager!!!

 

God sommer derude!!
Nyd varmen og hinanden!

xoxo

Rie

Hej med dig.... Du kender mig højest sandsynligt ikke, men det kommer du måske til hvis du har lyst til at følge lidt med her på bloggen... For at du får en lille fornemmelse af hvem jeg er vil jeg lige benytte lejligheden til at fortælle dig det grundlæggende. Jeg hedder Rie Obling og er i skrivende stund 37 år gammel. Jeg har redet siden jeg var 9 år og købte selv min første pony (Lotte) da jeg var 12 år gammel. Selv om nogen måske vil mene at jeg er ved at være for gammel til den slags, så går jeg som så mange andre ridepiger med en indre drøm om en dag at ride grand prix. Måske lykkedes det en dag, måske ikke. Det vil kun tiden vise... Så følg med her på blogge så ser vi om min drøm en dag bliver til virkelighed....

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *