Dressur,  ECCO,  Pavo

Holdet er sat!

Vi melder klar til hold DM 2019

Så er der ikke længe til det igen går løs i Vallensbæk. Den 6-8 september ligger Vallensbæk Ridecenter igen rammer til AGRIA ARF Mesterskab for hold og jeg glæder mig helt vildt!

Sidste år var første gang jeg deltog i den slags stævne. Trods “besøg” af en tyfon fredag aften der lige løftede teltstalden 10 cm, var det en  det var en helt fantastisk oplevelse at være en del af sådan et arrangement. Det at bo på pladsen, mærke stemningen og bare være sammen som familie omkring vores fælles interesse var simpelthen så fedt. Så jeg er så  glad for at det igen i år er lykkedes at lave et hold!

Hele 25 hold er tilmeldt!

 

Igen i år er der mange hold meldt til start, hele 25 stk. så jeg på go i går! Vores hold i år skal igen ride for Frederiksværk og besår af følgende ekvipager:

Rytter 1: Rie Elisabeth Obling på Kirsebærgårdens Fabienne – LA5
Rytter 2: Birgitte Raagaard Thomsen på Møllens Donlop  – MB1
Rytter 3: Sofie Amalie Kjærgaard Wettendorff på Hacker – MB2
Rytter 4: Ditte Himmelstrup Madsen på Filius Fidentius – PSG

 

Forventningen til mig selv!

Sidste år havde jeg Don Juan med og vores hold endte samlet på en 6. plads i B finalen (hvilket jeg må indrømme var de andres fortjeneste snarere end min). I år er det Fabienne der står for tur. Hun har aldrig prøvet at være til stævne flere dage i træk med “overnatning”, men hun er generelt ret cool af sind så det tænker jeg umiddelbart kommer til at gå fint. Min håb for i år er at vi kan ride nogle gode procenter hjem til holdet og dermed få indflydelse på det endelige resultat. Jeg har valgt at starte en opvarmningsklasse allerede om fredagen vare for at hun lige kan få lov til at se banen og alle flagene inden det for alvor går løs. Så nu handler de næste 10 dage bare om langsomt at få redet hende i form igen, med masser af løsgørende arbejde……..

Hvis du har lyst til at være med helt tæt på så følg med på instagram, der ligger jeg løbende billeder og små videoer op, både op til og under DM….

 

_______________________________________________________________________________

Efter DM er næste mål en plads i årets PEEK finale! Sidste år lykkedes det Fabienne og jeg at nå finalen på Blue Hors, du kan se hvorfor det vil betyde noget for os at opleve det igen samt set et lille videoklip fra sidste års finale her!

 

 

 

 

 

 

Hej med dig.... Du kender mig højest sandsynligt ikke, men det kommer du måske til hvis du har lyst til at følge lidt med her på bloggen... For at du får en lille fornemmelse af hvem jeg er vil jeg lige benytte lejligheden til at fortælle dig det grundlæggende. Jeg hedder Rie Obling og er i skrivende stund 37 år gammel. Jeg har redet siden jeg var 9 år og købte selv min første pony (Lotte) da jeg var 12 år gammel. Selv om nogen måske vil mene at jeg er ved at være for gammel til den slags, så går jeg som så mange andre ridepiger med en indre drøm om en dag at ride grand prix. Måske lykkedes det en dag, måske ikke. Det vil kun tiden vise... Så følg med her på blogge så ser vi om min drøm en dag bliver til virkelighed....

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *