ECCO,  Pavo

PEEK tilbage til eventyret!

Hvor blev jeg bare glad da jeg så at PEEK 2019 var blevet skudt igang!

PEEK er et eventyr for en ridepige som mig og måske vil det være det samme for dig???

Sidste år var første år jeg var med i PEEK’s sponsorkonkurrence og det var en fantastisk rejse..  Så da jeg igår så at NU var PEEK 2019 igang fik jeg helt sommerfugle i maven… Tankerne fløj fluks tilbage til at det jeg oplevede og lærte under PEEK 2018…

 

Jeg lærte så meget af at være med sidste år…. Jeg kan huske at da jeg først læste om konkurrencen tænkte jeg “wow det lyder fedt, men jeg er nok ikke god nok, jeg har ALDRIG en chance”… Men alligevel meldte jeg mig til, fordi jeg besluttede mig for at det var VIGTIGT!

 

Hvad var det der var så vigtigt???

Ofte når jeg får den der følelse “årrrr det ville jeg gerne, mennnnn det kan jeg nok ikke” så er det fordi jeg er bange! Bange for at blive skuffet, bange for at fejle, bange for at miste modet og blive ked af det!!!

Men når man er bange for noget, så er det jo fordi at det betyder noget for en. Præcis som her, hvor PEEk jo repræsentere en drøm om at komme endnu længere med sin ridning. Og man kommer bare ikke længere ved ikke at prøve. Det vidste jeg selvfølgelig godt inden, men jeg tror alligevel at PEEK 2018 også fik mig til at føle det inden i og til at turde at tage kampen op med endnu mere!!

 

Jeg vandt ikke sponsoratet og PEEK 2018, men alligevel føler jeg at jeg vandt jeg MEGET MERE END DET!

Bare første skridt der handler om at dele sin hverdag med hestene er en sjov og hyggelig rejse. Det er så skønt når folk har lyst til at følge med og kommer med søde kommentarer og opmuntrende støtte undervejs. Bare det vokser man af. Dernæst var jeg heldig at komme med til finalen sidste år og fik lov til at ride i den store opvisningshal for både Anna Kasprzak, repræsentanterne for PEEK samt alle de andre ryttere og tilskuere…. Jeg har lavet et lille klip derfra som du kan se her:

Det var simpelthen bare kæmpe kæmpe stort…….. Og gav mig så meget blod på tanden til at kæmpe for endnu flere store oplevelser med mine heste….  Så TAK FOR DET PEEK!!!!!!

 

Så jeg bliver bare nød til at prøve lykke igen i år!

Måske i år er mit år??? Hvem ved?

Som sagt: “hvis ikke man prøver, så lykkedes det ihvertfald ikke” :0)

Derfor vil jeg de næste bare måneder dele endnu mere af min hverdag med hestene, og jeg håber sådan at du har lyst til at følge med på sidelinien? Allerede i morgen skal Don Juan og jeg til stævne på Himmelev Rideklub. Vi skal starte vores første MB1 og jeg indrømmer jeg er lidt spændt på hvordan det kommer til at gå…. Det er ikke nogen hemmelighed at jeg synes det er et lidt SVÆRT OG snørklet program… Men vi bliver BARE NØD TIL at ride det program!!! Hvis du kunne tænke dig at vide hvorfor vi er NØD til det, han du læse mit indlæg om dressurprogrammer her.

RIGTIG GOD WEEKEND

JEG HÅBER VI SES!

_______________________________________________________________________

Hvis du kunne have lyst til at læse mere om os, så er her en samlet oversigt med link til de indlæg jeg til nu har skrevet i forbindelse med Peek konkurrencen…. :0) Jeg ville blive meget glad hvis du ville følge med os på denne rejse!

#1 – Peek – Tilbage til eventyret! (video)

#2 – Vi vandt over fluerne, men table klassen(video)

#3 – Ja tak! -en hest med tænding. (video)

#4 – Tilridning af søhest! (Sjov Video)

#5 – Gribskovmester 2019 – SÅDAN! (video)

#6 – Hjemmelavet hygge. (Video)

#7 – Bør’ man stikke en rask hest?

#8 – Jeg kryber til korset!

#9 – Forsiden af din krop er stærkest!

#10 – Holdet er sat til DM!

#11 – Må man presse sit barn?

#12 – #1 DM video blog (video)

#13 – #2 DM video blog (video)

#14 – #3 DM video blog (video)

#15 – Tiden er inde til en ny pilot!

#16 – STOR CADEAU

#17 – Gode tips til klipning af hest

#18 – Nyder at være enebarn

#19 – Jalousi i sporten

#20 – Godt jeg ikke gav op!

#21 – Vender op og ned på det hele

#22- Værdifulde idoler i hverdagen (video)

#23 – postkort fra Sydfrankrig

#24 – Elsker du også detaljer?

#25 – Billige og hurtige tricks til miljøtræning (video)

#26 – fyldt op på alle konti

#27 – Et billede af DIN pony (gave til dig)

 

Hej med dig.... Du kender mig højest sandsynligt ikke, men det kommer du måske til hvis du har lyst til at følge lidt med her på bloggen... For at du får en lille fornemmelse af hvem jeg er vil jeg lige benytte lejligheden til at fortælle dig det grundlæggende. Jeg hedder Rie Obling og er i skrivende stund 37 år gammel. Jeg har redet siden jeg var 9 år og købte selv min første pony (Lotte) da jeg var 12 år gammel. Selv om nogen måske vil mene at jeg er ved at være for gammel til den slags, så går jeg som så mange andre ridepiger med en indre drøm om en dag at ride grand prix. Måske lykkedes det en dag, måske ikke. Det vil kun tiden vise... Så følg med her på blogge så ser vi om min drøm en dag bliver til virkelighed....

6 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *