Dressur,  ECCO,  Pavo

#1 – DM video blog

Hej med dig….

Og tak fordi du følger med mig på min rejse. En rejse som lige om lidt går mod Vallensbæk Ridecenter og DM i hold dressur…. Jeg har som sagt lovet at lave lidt opdateringer under vejs, så de af jer der har lyst kan følge med i alt det der sker i weekenden…. Jeg vil som jeg plejer ligge små highlights op på min Story på Instagram, men da det er svært med for “store” opslag på både facebook og instagram tænker jeg at det måske er bedre at lave dem som små “video blog indlæg”???

Så er kommet frem til at video indlæg dels er hurtigere for mig at lave på en ellers travl weekend og delt tænker jeg at det måske også er sjovere for jer på den måde???

Så holde øje med min instagram for at se hvornår der er nye videoer!!!

Her kommer lige første prøve opslag og så må vi se om det fungere… Send gerne feedback og hvis der er noget specielt i gerne vil se og høre om så skriv endelig så ser jeg om ikke jeg kan fange det i en lille video!!!

___________________________________________________________________________

Hvis du også kunne have lyst er her en samlet oversigt med link til de indlæg jeg til nu har skrevet i forbindelse med Peek konkurrencen…. :0) Jeg ville blive meget glad hvis I ville følge med på denne rejse!

#1 – Peek – Tilbage til eventyret! (video)

#2 – Vi vandt over fluerne, men table klassen (video)

#3 – Ja tak! -en hest med tænding. (video)

#4 – Tilridning af søhest! (Sjov Video)

#5 – Gribskovmester 2019 – SÅDAN! (video)

#6 – Hjemmelavet hygge. (Video)

#7 – Bør’ man stikke en rask hest?

#8 – Jeg kryber til korset!

#9 – Forsiden af din krop er stærkest!

#10 – Holdet er sat til DM!

#11 – Må man presse sit barn?

Hej med dig.... Du kender mig højest sandsynligt ikke, men det kommer du måske til hvis du har lyst til at følge lidt med her på bloggen... For at du får en lille fornemmelse af hvem jeg er vil jeg lige benytte lejligheden til at fortælle dig det grundlæggende. Jeg hedder Rie Obling og er i skrivende stund 37 år gammel. Jeg har redet siden jeg var 9 år og købte selv min første pony (Lotte) da jeg var 12 år gammel. Selv om nogen måske vil mene at jeg er ved at være for gammel til den slags, så går jeg som så mange andre ridepiger med en indre drøm om en dag at ride grand prix. Måske lykkedes det en dag, måske ikke. Det vil kun tiden vise... Så følg med her på blogge så ser vi om min drøm en dag bliver til virkelighed....

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *