fbpx
Dressur,  PEEK 2019,  PEEK 2020,  Spring

Throwback Thursday 🔄 #14 – @camillawitte

Kender du det, hvor man kommer til at sidder og kigge gamle billeder igennem og pludselig mindes en masse godt fra en tid langt tilbage. MĂĄske man endda ind i mellem ønsker sig lidt tilbage. Det har jeg lige gjort her til formiddag. SĂĄ tænkte jeg lige ville dele lidt gamle billeder med jer af mine ponyer og heste gennem tiden 😉

Buster

En lille 3’er blandingspony mellem islænder og exmoor. Min allerførste pony, som jeg fik som dele pony med min lillesøster. God som dagen var lang!

Texas Honey-Moon

aka Tex, en 2’er pony af racen Connemara. Min første rigtige konkurrencepony. Ham nĂĄede jeg at starte til og med MA pĂĄ.

Hot Pinto

aka Hotte, en Pinto pĂĄ 148 cm – dog med grønt pas. Da jeg blev for stor til Tex, fik jeg Hotte og red ham selv op. Ham nĂĄede jeg at starte en enkelt S pĂĄ, lige som mine pony ĂĄr skulle slutte.

Le’Anna

aka Turbo, en Dansk Varmblods hoppe jeg fik som 5 ĂĄrs og red pĂĄ til hun var 8 ĂĄr. Hende red jeg bĂĄde 6ĂĄrs og 7ĂĄrs championat pĂĄ, samt blev distriktsmester for junior/young rider i 2011, vi nĂĄede at ride op til MA1*, inden vi solgte hende.

Unicorn Choise

aka Knold, en Holstener vallak jeg fik som 6 ĂĄrs og havde frem til han var 10 ĂĄr. Jeg red bĂĄde 6ĂĄrs og 7ĂĄrs championat og DM kval pĂĄ ham, samt blev distriktsmester for junior/young rider i 2012, vi nĂĄede at ride op til S1*, inden vi solgte ham.

Kashmir

aka Kash, en Oldenborger vallak – dog pĂĄ grønt pas. Ham købte jeg efter min studietid og sĂĄ red jeg op til LB2* pĂĄ, inden jeg solgte ham.

 

 

 

 

 

 

Jeg hĂĄber, at du har nydt mit indlæg og har lyst til at følge lidt med i mit hesteri i den kommende tid her pĂĄ bloggen og evt følge med pĂĄ Instagram (@camillawitte) 😊 Her vil jeg poste en masse fra min hverdag.

Vi ses! XoXo

Camilla Witte

Tidligere indlæg:

Hej alle, jeg er en 28 år gammel. Springrytter og bosat i Aarhus. Udover at være en inkarneret hestepige, der bruger alt min tid på hest, så læser jeg en Kandidat i sygepleje på linjen avanceret klinisk ekspertise på Aarhus Universitet og er færdig i Juni 2021. Sideløbende arbejder jeg som sygeplejerske i akutmodtagelsen i Skejby og på hjerte sengeafsnittet i Herning som vikar. Hesten jeg primært bruger min tid på, er min galme konkurrencehest Le'Anna, som jeg har købt tilbage dec. 2020. Hun er 18 år og Dansk Varmblod efter Leandro og med Royal Z II som morfar. Jeg deltager i PEEK 2020, og håber du har lyst til at følge med - vi ses! :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *