Pavo

#2 – DM video blog

Godmorgen med jer….

Så blev det lørdag morgen og her kommer en lille video fra dagen igår. Den er slet ikke som den skulle være, men som du kan se så gik min telefon lige kaput kaput, så alle video klip og billeder kan jeg ikke komme til…

Men trods det havde vi en rigtig god dag igår. Fabienne er bare den bedste kammerat. Hun tager ALT i stiv arm. Igår red vi en 4. plads hjem hvilket var super fint taget i betragtning at det er vores første store stævne sammen. Jeg kan ikke være andet en super stolt og tilfreds med min lille prinsesse hest..

Idag skal vi ride kl 14.36 og det glæder vi os til. Jeg håber at jeg kan komme til at stå en lille smule mere imod end igår og ride lidt mere på og dermed lige få de sidste procenter med. Jeg håber at kunne få filmet ridtet fra en anden telefon og så smider jeg det op herunder senere…

Rigtig god weekend til jer…

 

 

Hvis du også kunne have lyst er her en samlet oversigt med link til de indlæg jeg til nu har skrevet i forbindelse med Peek konkurrencen…. :0) Jeg ville blive meget glad hvis I ville følge med på denne rejse!

#1 – Peek – Tilbage til eventyret! (video)

#2 – Vi vandt over fluerne, men table klassen (video)

#3 – Ja tak! -en hest med tænding. (video)

#4 – Tilridning af søhest! (Sjov Video)

#5 – Gribskovmester 2019 – SÅDAN! (video)

#6 – Hjemmelavet hygge. (Video)

#7 – Bør’ man stikke en rask hest?

#8 – Jeg kryber til korset!

#9 – Forsiden af din krop er stærkest!

#10 – Holdet er sat til DM!

#11 – Må man presse sit barn?

#12 – DM video blog (video)

 

Hej med dig.... Du kender mig højest sandsynligt ikke, men det kommer du måske til hvis du har lyst til at følge lidt med her på bloggen... For at du får en lille fornemmelse af hvem jeg er vil jeg lige benytte lejligheden til at fortælle dig det grundlæggende. Jeg hedder Rie Obling og er i skrivende stund 37 år gammel. Jeg har redet siden jeg var 9 år og købte selv min første pony (Lotte) da jeg var 12 år gammel. Selv om nogen måske vil mene at jeg er ved at være for gammel til den slags, så går jeg som så mange andre ridepiger med en indre drøm om en dag at ride grand prix. Måske lykkedes det en dag, måske ikke. Det vil kun tiden vise... Så følg med her på blogge så ser vi om min drøm en dag bliver til virkelighed....

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *